Meniu principal

Apartament 2 camere Metalurgie, Metrou Dimitrie Leonida

ID Oferta: PRI-113635-AP

VândutAvans minim programul PRIMA CASA

2.850 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Metalurgiei, Soseaua Berceni, Metrou Dimitrie Leonida, Apratorii Patriei.
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 5 din P+11
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 57 mp
Preţ apartament: 57.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.710 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 13 iunie 2018
Numar vizualizari: 1.010
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.
Apartament 2 camere, decomandat, spatios, dispune de o compartimentare eficienta si ingenioasa avand un living generos cu terasa, un dormitor cochet si bucatarie inchisa prevazuta cu terasa. De asemenea apartamentul dispune si de un spatiu de depozitare. Apartamentul se vinde finisat la cheie.
Imobilul este situat intr-o zona rezidentiala nou construita, aflata intr-o continua dezvoltare ce dispune de o infrastructura complet dezvoltata. De asemenea aveti acces rapid si la statiile de metrou Dimitrie Leonida si Aparatorii Patriei.
Blocul este construit pe o structura din cadre de beton armat. Exteriorul este realizat cu caramida Porotherm de 25 cm, iar compartimentarea interioara cu caramida Porotherm de 12 cm. Exteriorul este izolat cu Polistiren de mare densitate. Imobilul este prevazut cu lift si locuri de parcare subterane.
Materialele pentru finisare pot fi alese chiar de viitorii proprietari, avand astfel posibilitatea personalizarii locuintei dupa preferinte. Imobilul este racord la toate utilitatile, iar fiecare unitate locativa este contorizata individual.  De asemenea imobilul dispune si de paza si monitorizare video.
Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Berceni-Apartament 2 camere decomandat


59.000 EURO | Supr. utila: 57 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Andrei Burcea


Telefon: 0730250305

andrei.burcea@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


3 camere finalizat


78.000 EURO | Supr. utila: 69 mp


Andrei Burcea