Meniu principal

Apartament 2 camere metrou dimitrie Leonida

ID Oferta: PRI-113645-AP

VândutAvans minim programul PRIMA CASA

2.575 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Metrou Dimitrie Leonida, Soseaua Berceni, Bulevardul Metalurgiei.
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 4 din P+11
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 51 mp
Preţ apartament: 51.500 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.545 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 13 iunie 2018
Numar vizualizari: 1.097
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.
Apartament 2 camere, decomandat, cu o suprafata utila totala de 51 mp, dispune de un living generos cu bucatarie open-space si terasa, un dormitor modern si dressing. Apartamentul este situat la etaj intermediar si se vinde finisat la cheie.
Imobilul din care face parte apartamentul este amplasat in imediata apropiere de statia de metrou Dimitrie Leonida . De asemenea in proximitatea imobilului gasiti: centre comerciale, gradinite, scoli, locuri de joaca pentru copii si unitati medicale.
Blocul este construit dupa ultimele norme in vigoare avand o structura din cadre de beton armat.Exteriorul cat si delimitarea interioara sunt realizate din caramida Porotherm. Izolatia exterioara este realizata cu Polistiren de 10 cm.
Principalul avantaj este oferit de amplasarea imobilului in imediata apropiere de statia de metrou Dimitrie Leonida. De asemenea in apropiere de imobil gasiti si centre comerciale: Carrefour, Sun Plaza Mall, LIDL, unitati de invatamant, locuri de joaca pentru copii ( Oraselul Copiilor).
Va astept acasa!
Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament 2 camere 5 min metrou


32.500 EURO | Supr. utila: 47 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Andrei Burcea


Telefon: 0730250305

andrei.burcea@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


3 camere finalizat


78.000 EURO | Supr. utila: 69 mp


Andrei Burcea