Meniu principal

Apartament 2 Camere * Piata Sudului * Sos. Oltenitei

ID Oferta: PRI-115275-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

2.435 euro
Tip imobil: ,
Reper proprietate: Piata sudului, berceni, sos oltenitei, aparatorii patriei
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul din P+7
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 46.40 mp
Preţ apartament: 48.700 euro
Comision economisit: 1.461 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 6 iulie 2018
Numar vizualizari: 513
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: strazi amenajate, vedere mixta, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Olympus Residence bifează o bilă albă și datorită amplasării lui: într-o zonă care-ți permite să ajungi rapid în oricare parte a capitalei, fie că te deplasezi cu metroul sau alegi autobuzele ori tramvaiul. Din căminul tău, nu faci mai mult de trei minute până la stația de tramvai, aceasta deoarece se află chiar în fața complexului. Totodată, ești la numai 10 minute de mers pe jos până la stația de metrou Apărătorii Patriei, iar dacă te decizi ca, după o zi de muncă să te destinzi la o cafea, un film sau cumpărături, Sun Plaza este la numai 3 minute de mers cu mașina.

Dispus pe S+P+7E, complexul Olympus Residence este construit cu simț de răspundere și în concordanță cu normele de siguranță prevăzute de legislația în vigoare. Cele 91 de proprietăți puse în piață sunt în mare parte decomandate, cu excepția studio-urilor, vor fi finisate la cheie și dotate cu materiale de la unele dintre cele mai bune companii europene de pe piața de profil.

DETALII APARTAMENT:

– suprafata utila 46.40 mp

– 2 camere OPEN SPACE

– balcon aerisit

– bacatarie mare

– hol spatios cu potential de dressing

DETALII ZONA:

– Complexul Olympus Residence beneficiaza de o amplasarea ideala, avand in apropiere acces catre mijloacele de transport in comun.

– Acces rapid catre arterele principale ale Capitalei.

ACCEPTAM ORICE TIP DE CREDITARE

DIRECT DEZVOLTATOR – COMISION 0%

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă

Nu există oferte similare!
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Cosmin Vasilache


Telefon: 0730888271

cosmin.vasilache@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

MesajCosmin Vasilache