Meniu principal

Apartament 2 camere+curte Nicolae Grigorescu

ID Oferta: PRI-124576-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

3.485 euro
Reper proprietate: Metrou Nicolae Grigorescu
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 0 din P+3
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 84 mp
Preţ apartament: 69.700 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 2.091 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 24 iunie 2019
Numar vizualizari: 587
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Ansamblul este un concept de apartamente modern si practic compartimentate, destinate persoanelor care doresc o locuinta la un standard peste media zonei din punctul de vedere al arhitecturii si al calitatii, un imobil de locuinte (de 2 si 3 camere) Imobilul are un regim de inaltime P+2E+M.Locatia proiectului este una exclusiv rezidentiala. Este o zona linistita si prezinta cele mai importante aspecte legate de cum ar trebui sa fie situata o locuinta de familie: departe de zgomot, dar aproape de mijloacele de transport in comun . Localizarea face ca accesul catre centru sa fie foarte usor, atat cu masina cat si cu metroul sau mijloacele de transport in comun.
Structura de rezistență a imobilelor este realizată din cadre de beton armat, compartimentarile atat exterioare cat si interioare din caramida Porotherm .
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC 7 camere cu geamuri tripan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa, centrala termica de 24 kw in condensatie.Pretul afisat este pentru plata cash si incude TVA-UL de 5% pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr: 0737.500.376

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă

Nu există oferte similare!
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Alina Ciuculescu


Telefon: 0737500376

alina.ciuculescu@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Garsoniera zona Ozana, bloc NOU!!!


42.500 EURO | Supr. utila: 47 mp

Apartament-Tip Studio-Metrou Dimitrie Leonida


47.000 EURO | Supr. utila: 45 mp


Alina Ciuculescu