Meniu principal

Apartament 3 camere Metrou Dimitrie Leonida Mutare Rapida

ID Oferta: PRI-125971-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

3.200 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Metrou Dimitrie Leonida, Mega Image Drumul Fermei
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 2 din P+3
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 0
Suprafata utila: 51 mp
Preţ apartament: 64.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.920 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 22 octombrie 2019
Numar vizualizari: 127
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: mobilat, mobiler modern, imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, usa metalica, bucatarie mobilata, bucatarie echipata, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura, curte individuala.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Apartamentul face parte dintr-un ansamblu construit in 2015, apratmaneetul este pozitionat la etajul 2, dispune de toate imbunatatiriile se preda mobiat si utilat.

Construcția imobilului este realizată pe o structură de rezistență din cadre de beton armat. La exterior este realizat din cărămidă Porotherm de 25 cm, iar compartimentarea interioară este realizată din cărămidă Porotherm de 12 cm. Izolația exterioară este din Polistiren expandat de 10 cm.

Apartament 3 camere, decomandat, modern, foarte spațios, dispune de două dormitoare intime, un living generos, bucătărie deschisa . De asemenea acesta este prevăzut și cu două spații de depozitare și un dressing. Apartamentul se vinde mobilat si utilat.

Imobilul este situat într-o zonă rezidențială cu o infrastructură complet dezvoltată ( străzi asfaltate, iluminat public, trotuare ) și cu acces rapid la mijoacele de transport în comun RATB si statia de Metrou Dimitrie Leonida.

Achiziționarea apartamentului se poate face în mai multe moduri: plată rapidă, credite bancare sau prin Programul Prima Casă.

Vă aștept acasă!

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament 3 camere sector 4 – 34.000 euro


34.000 EURO | Supr. utila: 41 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Andrei Burcea


Telefon: 0730250305

andrei.burcea@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Garsoniera zona Ozana, bloc NOU!!!


42.500 EURO | Supr. utila: 47 mp

Apartament-Tip Studio-Metrou Dimitrie Leonida


47.000 EURO | Supr. utila: 45 mp


Andrei Burcea