Meniu principal
APARTAMENT 3 CAMERE SEMICENTRAL 4 MIN METROU IANCULUI - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    0727.737.225

Apartament 3 camere semicentral 4 min Metrou Iancului

ID Oferta: PRI-109251-AP

pmnpaneinihcamjjAvans minim programul PRIMA CASA

5.115 euro
Reper proprietate: Metrou Iancului
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 3 din P+6
Grupuri sanitare: 2
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 66 mp
Preţ apartament: 102.300 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 3.069 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 4 decembrie 2017
Numar vizualizari: 362
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, bucatarie mobilata, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Apartament 3 camere semicentral 4 min Metrou Iancului

In apropiere – Metrou Iancului, Piata Muncii, B-dul Pache Protopopescu, Foisorul de Foc, Str. Popa Nan, Calea Calarasi, Soseaua Mihai Bravu, Arena Nationala, Parcul National, Spitalul Monza, Mega Mall, piata Obor, etc.

Imobilul a fost conceput special pentru o piata aflata in cautare de locuinte inovative si moderne, situate in locatii semicentrale. A fost conceput ca o provocare de a oferi locatarilor sai un inalt nivel de confort. Datorita acestui fapt, imobilul reprezinta un pionierat care stabileste noi standarde de curaj in materie de rezidential semicentral.

Modern, echipat cu cele mai inovative materiale, cu un design avangardist, devine un simbol al noii dinamici rezidentiale.

Ansamblu construit pentru populatia activa a Capitalei, intr-una dintre cele mai moderne zone din Bucuresti, amplasamentul oferind acces facil catre centrul Capitalei, dar si catre toate zonele aferente. Locatia este perfecta atat pentru cei care lucreaza in zonele de corporatii din nord, oferind acces la avantajele orasului. In acelasi timp, Olympus iti ofera sansa de a evada din tumultul specific unei metropole prin insusi amplasamentul ales, zona preponderent cu constructii cochete si reduse ca inaltime.

Apartamentele  sunt potrivite inclusiv pentru o investitie personala extrem de profitabila. Iar pentru ca am pus pret pe detaliu si pe calitatea constructiei, a nivelului de finisare si optionare, am ales sa colaboram cu unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din piata.

Zona ofera multe mijloace de transport in comun. Este una civilizata si sigura, avand la indemana foarte multe magazine, supermarket-uri, licee, scoli, gradinite. Un alt avantaj major este apropierea fata de statia de metrou Piata Iancului, iar in doar cateva minute esti in Piata Universitatii cu orice mijloc de transport, fie el in comun sau personal.

Noutatea acestui complex consta in modalitatea de abordare a sistemului de parcaj. Astfel, am optat pentru implementarea, pe parter, a sistemului hidraulic de parcare Klaus, unul dintre cele mai confortabile si sigure sisteme din piata.

Datorita amplasamentului excelent, calitatii si inovatiei, ansamblul va deveni in scurt timp un reper pe piata rezidentiala din Sectorul 2.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament superb Oraselul Copiilor


122.500 EURO | Supr. utila: 83 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Dragoş Bunciu


Telefon: 0722.204.952

dragos.bunciu@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Garsoniera situata in Popesti Leordeni


30.000 EURO | Supr. utila: 30 mp

Garsoniera Soseaua Oltenitei Prima Casa


33.500 EURO | Supr. utila: 34 mp


Dragoş Bunciu