Meniu principal
APARTAMENT 3 CAMERE-SOSEAUA OLTENITEI - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225

Apartament 3 camere-Soseaua Oltenitei

ID Oferta: PRI-105231-AP
Avans minim necesar

Reper proprietate: Soseaua Oltenitei
Tip tranzacţie: Vanzare
Etajul 3 din P+6
Grupuri sanitare: 2
Terase/balcoane: 1
Suprafaţă utilă: 79 mp
Preţ apartament: 73.500 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 2.205 euro
Data publicării: 9 mai 2017
Număr vizualizări: 583
Apartamentul dispune de următoarele finisaje, utilări si îmbunătăţiri: imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Apartament 3 camere direct de la dezvoltator, amplasat stradal intr-un ansamblu rezidential, cu o suprafata utila de 78.45 mp. Imobilul este construit pe cadre de beton cu armatura de fier, compartimentarea si peretii exteriori fiind din caramida Porotherm si izolati cu polistiren de 10 cm. Pe langa acest lucru, fiecare apartament are peste placa de beton un pat de polistiren de 4 cm peste care este montata o hidroizolatie speciala pentru o buna izolare fonica si termica. Apartamentul se vinde complet finisat, contorizat individual si bransat la toate utilitatile orasului. Pretul afisat este pentru plata cash.

COMISION O %

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament 3 camere hol H Brancoveanu


85.000 EURO | Supr. utila: 75 mp

Metrou Aparatorii Patriei apartament 3 camere


68.000 EURO | Supr. utila: 75 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Call Center Premier


Telefon: 0727.737.225

vanzari@premierimobiliare.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Garsoniera, bloc nou, etaj, Soseaua Oltenitei


29.500 EURO | Supr. utila: 33 mp