Meniu principal

Apartament 3 camere Soseaua Oltenitei direct dezvoltator !

ID Oferta: PRI-117734-AP

VândutAvans minim programul PRIMA CASA

5.000 euro
Tip imobil:
Reper proprietate:
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 0 din P+3
Grupuri sanitare: 2
Terase/balcoane: 2
Suprafata utila: 119 mp
Preţ apartament: 100.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 3.000 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 4 septembrie 2018
Numar vizualizari: 907
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, interfon, administrare, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Va prezentam spre vanzare un apartament cu 3 camere, amplasat in zona Aparatorii Patriei. Proiectul este situat intre cele doua statii de metrou, Dimitrie Leonida si Aparatorii Patriei, cu acces direct la doua dintre arterele importante de circulatie din Sectorul 4.

Locuinta este contorizata separat si dispune de: centrala proprie si calorifere, usi interioare de foarte buna calitate, usa intrare metalica, tamplarie pvc cu geam termopan import Germania, gresie, faianta si parchet import Spania, obiecte sanitare in bai si interfon.

Noul propietar va avea la dispozitie o gama larga de modele si culori din care sa aleaga cele mai bune si deosebite finisaje.

Sistemul constructiv al blocului este realizat din cadre de beton armat, compartimentarea este facuta din caramida Porotherm de 25 cm la exterior si 12 cm la interior, iar termoizolatia este din polistiren de 10 cm.

 

0% COMISION DIRECT DEZVOLTATOR !!!

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


NOU!!! Penthouse, 3 camere, stradal – 91 mp


95.000 EURO | Supr. utila: 90 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Andrei Niculescu


Telefon: 0737500381

andrei.niculescu@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Mutare rapida – 2 camere: 41 mp / 200m RATB


47.000 EURO | Supr. utila: 41 mp


Andrei Niculescu