Meniu principal

Apartament cu 2 cam,zona de sud,sect 4

ID Oferta: PRI-118276-AP

VândutAvans minim programul PRIMA CASA

2.555 euro
Tip imobil:
Zona:
Reper proprietate: Soseaua Oltenitei
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 1 din P+7
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 47 mp
Preţ apartament: 51.100 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.533 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 13 septembrie 2018
Numar vizualizari: 725
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, parchet, gresie, zugraveli lavabile, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Olympus Residence, marca Premier, imbina o serie de elemente menite sa ridice standardul de confort al vietii de familie si nu numai. De la zona de amplasare si pana la ultimul detaliu de finisaj al apartamentelor, studii geologice, masuratori exacte, comparatii ale diferentelor de nivel, toate acestea au fost gandite inca de la inceput pentru ca aceasta inseamna sa ai o experienta de peste 23 de ani in piata imobiliara. Fiecare detaliu a fost atent si minutios verificat, astfel incat rezidentii sa aiba parte de un complex rezidential sanatos, modern, util si durabil.

Complexul, si implicit comunitatea care se va forma la Olympus, va dispune de multiple facilitati: teren de sport, locuri de joaca pentru copii, alei pietonale amenajate si iluminate, acces controlat cu bariere, spatii verzi, locuri de parcare etc.

Olympus Residence te conecteaza si cu toate punctele de interes pentru familia ta, prin simplul fapt ca se afla in imediata vecinatate a mall-urilor, galeriilor si centrelor comerciale (Sun Plaza, Vitantis, Grand Arena, Kaufland), pietelor agro-alimentare (Berceni, Sudului), unitatilor spitalicesti (Bagdasar-Arseni, Alexandru Obregia), scolilor si gradinitelor, institutiilor de invatamant superior (Universitatea Titu Maiorescu, Dimitrie Cantemir), farmaciilor (program non-stop) etc.

Olympus Residence Piata Sudului, redefineste confortul in zona de Sud!

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


2 camere 3 minute de metrou


50.100 EURO | Supr. utila: 56 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Zina Epure


Telefon: 0737500384

zina.epure@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Mutare rapida – 2 camere: 41 mp / 200m RATB


47.000 EURO | Supr. utila: 41 mp


Zina Epure