Meniu principal

Apartament doua camere sector 3 langa metrou

ID Oferta: PRI-26651-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

3.100 euro
Tip imobil:
Zona:
Reper proprietate: Nicolae Grigorescu
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 3 din P+5
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 55 mp
Preţ apartament: 62.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.860 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 16 iunie 2015
Numar vizualizari: 515
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, strazi amenajate, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, interfon, lift, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Ansamblu rezidential situat pe Bulevardul Nicolae Grigorescu.

Apartament ce dispune de o compartimentare practica: total decomandat, cu bucatarie inchisa si balcon. Sunt asigurate toate utilitatile necesare (energie electrica, gaze naturale, apa curenta, canalizare), si contorizarea individuala a acestora, in exteriorul apartamentelor.

Ansamblul rezidential se afla intr-o zona retrasa si linistita, foarte aproape de metrou, precum si de mijloacele de transport in comun, de centrele comerciale importante si in apropierea scolilor si gradinitelor. Acesta propune o abordare foarte interesanta, cu un numar redus de apartamente, dispuse astfel incat spatiul oferit sa fie cat mai util.

Totodata, dezvoltatorul ofera posibilitatea personalizarii apartamentului dupa propriile dorinte si nevoi. Din momentul rezervarii apartamentului, puteti alege finisajele dorite dintr-o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul si usile interioare.

Pentru persoanele care doresc sa acceseze credite, noi va oferim consultanta  financiara si asistenta in relatia cu banca. Acest serviciu va este oferit GRATUIT!

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


2 camere finisat se preda la cheie


60.000 EURO | Supr. utila: 62 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Call Center Premier


Telefon: 0727.737.225

vanzari@premierimobiliare.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


2 camere aproape de metrou


56.000 EURO | Supr. utila: 53 mp

garsoniera finalizata


37.000 EURO | Supr. utila: 37 mp


Call Center Premier