Meniu principal

Apartament ieftin 2 camere, 3 min-Metrou Dimitrie Leonida!

ID Oferta: PRI-119205-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

2.275 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Metrou Dimitrie Leonida
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 3 din P+4
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 46 mp
Preţ apartament: 45.500 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.365 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 11 octombrie 2018
Numar vizualizari: 623
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, incalzire prin termoficare, strazi amenajate, vedere mixta, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, jaluzele verticale, calorifere aluminiu, aer conditionat, interfon, usa metalica, bucatarie echipata, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.
  • Apartamentul este unul foarte spatios beneficiind de o compartimentare ingenioasa, fiind amplasat in cadrul unui ansamblu rezidential nou construit, situata la parter, imobilul avand un regim de inaltime P+4E
  • Locuinta se vinde complet finisata, finisajele fiind la alegerea cumparatorului  si este dotata cu: centrala proprie de apartament si calorifere, usi interior de cea mai buna calitate, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie si faianta, parchet de foarte buna calitate si obiecte sanitare moderne in baie.
  • Complexul se afla in imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida(3 minute), precum si a principalelor puncte de interes major, cum ar fi scoli, gradinite, banci, piete, centre comerciale si unitati medicale.
  • Direct Dezvoltator, Comision 0%!
  • Imaginile sunt cu titlul de prezentare
Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă

Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Laurentiu Radu


Telefon: 0737000035

laurentiu.radu@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zoneLaurentiu Radu