Meniu principal

Apartament Str. Fetesti 2 camere – Metrou 1 Decembrie 1918

ID Oferta: PRI-88021-AP

VândutAvans minim programul PRIMA CASA

2.770 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Metrou 1 Decembrie 1918
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 2 din P+4
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 56 mp
Preţ apartament: 55.400 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.662 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 19 septembrie 2016
Numar vizualizari: 504
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Apartament cu doua camere, suprafata utila 56 mp., aflat intr-un ansamblu rezidential exceptional in care spatiile  sunt concepute in cel mai mic detaliu cu inteligenta si eficacitate pentru a reda o stare de bunastare, intimitate si confort.

Apartamentul beneficiaza de finisaje si dotari de inalta calitate (gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica, usi interioare, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare, videointerfon), iar contorizarea este separata pentru fiecare locuinta, atat pentru energia electrica, cat si pentru apa si gaze naturale.Spatiul interior poate fi personalizat cu finisajele preferate, avand o gama diversificata de modele la dispozitie.

Amplasat intr-o zona deosebita din Bucuresti ofera acces imediat la statia de metrou 1 Decembrie 1918. Zona este linistita cu real potential incadrata de puncte de acces si zone de interes.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament 2 camere, Berceni, decomandat


49.000 EURO | Supr. utila: 59 mp

Apartament curte proprie


43.500 EURO | Supr. utila: 50 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Premier Pallady


Telefon: 0722.696.105

premier.pallady@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zonePremier Pallady