Meniu principal

Apartament zona Theodor Pallady

ID Oferta: PRI-109910-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

3.250 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Metrou 1 Decembrie,Titan
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 3 din P+3
Grupuri sanitare: 2
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 71 mp
Preţ apartament: 65.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.950 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 21 decembrie 2017
Numar vizualizari: 426
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, incalzire prin termoficare, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Apartamentul are o compartimentare eficienta, ingenioasa, moderna, cu spații vitrate generoase. Finisajele sunt realizate cu materiale de calitate superioara, instalatiile sanitare sunt noi și moderne. Bransarea la utilitati este individuala (apa, canal, gaze naturale, energie electrica).
Lucrarile la zidarie, obiecte sanitare, instalatie electrica, apa, tevi de gaze si apa calda, pentru calorifere, cat si montarea centralei, sunt realizate conform unui proiect folosit pentru toate imobilele din ansamblu. Utilitati branșate și contorizate individual pentru costuri scazute la întretinere, în sezonul rece.
Aparatele și echipamentele montate sunt noi si pregatite sa fie date in folosinta.
Blocul are 3 nivele si este construit pe cadre din beton armat, cu zidarie din caramida, exteriorul este compus din tencuiala si termosistem cu polistiren expandat de 10 cm, lucru ce asigura un confort termic ridicat.
Amplasarea imobilului se afla pe raza Sectorului 3, intr-o zona complet noua, aproape de Bulevardul Theodor Pallady. Pozitia faciliteaza accesul catre punctele de interes din restul capitalei, cu mijloacele de transport in comun, metrou,tramvai si maxi taxi. In apropiere sunt si centrele comerciale: Auchan, Lidl, Mega Image, Dedeman.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament 2 camere Carrefour Grand Arena


59.000 EURO | Supr. utila: 59 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Andrei Stanciu


Telefon: 0730.888.272

andrei.stanciu@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zoneAndrei Stanciu