Meniu principal
APARTAMENT ZONA THEODOR PALLADY - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225

Apartament zona Theodor Pallady

ID Oferta: PRI-109910-AP
Avans minim necesar

euro
Zona:
Reper proprietate: Metrou 1 Decembrie,Titan
Tip tranzacţie: Vanzare
Etajul 3 din P+3
Grupuri sanitare: 2
Terase/balcoane: 1
Suprafaţă utilă: 71 mp
Preţ apartament: 65.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.950 euro
Data publicării: 21 decembrie 2017
Număr vizualizări: 264
Apartamentul dispune de următoarele finisaje, utilări si îmbunătăţiri: interior in stare foarte buna, incalzire prin termoficare, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Apartamentul are o compartimentare eficienta, ingenioasa, moderna, cu spații vitrate generoase. Finisajele sunt realizate cu materiale de calitate superioara, instalatiile sanitare sunt noi și moderne. Bransarea la utilitati este individuala (apa, canal, gaze naturale, energie electrica).
Lucrarile la zidarie, obiecte sanitare, instalatie electrica, apa, tevi de gaze si apa calda, pentru calorifere, cat si montarea centralei, sunt realizate conform unui proiect folosit pentru toate imobilele din ansamblu. Utilitati branșate și contorizate individual pentru costuri scazute la întretinere, în sezonul rece.
Aparatele și echipamentele montate sunt noi si pregatite sa fie date in folosinta.
Blocul are 3 nivele si este construit pe cadre din beton armat, cu zidarie din caramida, exteriorul este compus din tencuiala si termosistem cu polistiren expandat de 10 cm, lucru ce asigura un confort termic ridicat.
Amplasarea imobilului se afla pe raza Sectorului 3, intr-o zona complet noua, aproape de Bulevardul Theodor Pallady. Pozitia faciliteaza accesul catre punctele de interes din restul capitalei, cu mijloacele de transport in comun, metrou,tramvai si maxi taxi. In apropiere sunt si centrele comerciale: Auchan, Lidl, Mega Image, Dedeman.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament 2 camere Brancoveanu-Huedin


33.000 EURO | Supr. utila: 43 mp

Berceni Metrou 2 camere, Disponibil Imediat


44.000 EURO | Supr. utila: 61 mp

Apartament 2 camere Metrou Mihai Bravu


97.000 EURO | Supr. utila: 76 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Andrei Stanciu


Telefon: 0730.888.272

andrei.stanciu@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Apartament cu gradina metrou Berceni


56.500 EURO | Supr. utila: 106 mp

Apartament 2 camere direct dezvoltator


60.000 EURO | Supr. utila: 51 mp