Meniu principal

Apatament 2 camere decomandat Brancoveanu Grand Arena

ID Oferta: PRI-125561-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

2.560 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Bulevardul Brancoveanu, Turnu Magurele, Bulevardul Alexandru Obregia, Bulevarul Metalurgiei
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 1 din P+5
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 46 mp
Preţ apartament: 51.200 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.536 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 4 octombrie 2019
Numar vizualizari: 29
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Apartamentul cu 2 camere prezentat este disponibil intr-un ansamblu de renume din zona de Sud a Capitalei si si va ofera o pozitionare excelenta fata de toate punctele de interes din interiorul Sectorului 4.

Spatiul interior al acestuia este foarte atent gandit pentru a fi cat mai util si mai ergonomic, fiind impartit astfel: hol cu spatiu de depozitare, camera de zi cu bucatarie open-space, baie, un dormitor spatios si un balcon.

Noul proiect rezidential  este situat in Bucuresti, sector 4, in spatele centrelor comerciale Selgros si Carrefour Grand Arena, mai exact la 30 de metri de strada Turnu Magurele, 70 metri de Bulevardul Brancoveanu.

Zona in care este amplasat imobilul, este una ce beneficiaza de infrastructura completa, cu strazi asfaltate si iluminate.

Accesul catre ansamblu se face prin mai multe artere importante: Bulevardul Metalurgiei, strada Aurel Persu, strada Turnu Magurele, iar mijloacele de transport in comun sunt la doar cateva minute de mers pe jos.

Locuinta se preda finisata la “cheie” cu materiale si dotari de ultima generatie: gresie si faianta din import, parchet laminat 8 mm, usi de interior, obiecte sanitare ceramice in baie, glafuri interior-exterior, instalatie electrica din cupru, centrala termica proprie de 24 kW, geamuri termopan si usa metalica antiefractie la intrare.

Sistemul constructiv al imobilului este realizat din cadre si diafragme din beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm la exterior si 12 cm la interior si termoizolat cu polistiren de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa. Acesta este racordat la toate utilitatile orasului, apartamentele fiind contorizate separat.

Va astept acasa!

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


2 camere decomandat metrou 1 decembrie 1918


49.400 EURO | Supr. utila: 51 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Andrei Burcea


Telefon: 0730250305

andrei.burcea@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zoneAndrei Burcea