Meniu principal

Bd. Metalurgiei – 3 camere 105mp – curte proprie

ID Oferta: PRI-107674-AP


Aceasta ofertă nu dispune de fotografii!


Avans minim programul PRIMA CASA

4.220 euro
Zona:
Reper proprietate: Bd.Metalurgiei, Carrefour Grand Arena
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul din P+3
Grupuri sanitare: 2
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 105 mp
Preţ apartament: 84.400 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 2.532 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 17 octombrie 2017
Numar vizualizari: 879
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa, curte individuala.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Va oferim spre achizitionare un apartament cu 3 camere decomandat, ce face parte din noul proiect rezidential amplasat chiar in imediata apropriere a Carrefour Grand Arena. Imobilul are un regim redus de inaltime, P+2+M.

Ansamblul in care se regaseste apartamentul este situat in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun si beneficiaza de toate utilitatile orasului (canalizare si apa curenta Apa Nova, gaze GDF Suez, energie electrica Enel), fiecare apartament avand sistem individual de contorizare.

Apartamentul prezentat se afla la parter, dispune de o compartimentare excelenta, are o suprafata utila de 105 mp si este compus din: living, bucatarie separata, 2 dormitoare, 2 bai, un balcon inchis si o curte cu iesire din dormitor.

Finisarea fiecarei unitati locative este atent supravegheata de catre un departament specializat de amenajari interioare, care va putea prelua dorintele clientilor inca din faza rezervarii apartamentului si va personaliza interioarele dupa dorintele acestora, oferindu-le posibilitatea de a alege finisajele dintr-o gama variata de modele si culori.

Finisaje si dotari incluse in pretul apartamentului: tamplarie PVC cu geam termopan VEKA 7 camere cu sticla Low-E, ALL- Seasons, glafuri exterioare, centrala termica 24 kw in condensatie, usa intrare metalica antiefractie, calorifere otel, obiecte sanitare ceramica. Finisaje la alegere: gresie si faianta, parchet laminat, usi interioare din lemn.

Pretul de vanzare al apartamentului este 84.400 euro (TVA 5% inclus)!
COMISION 0%
Se ofera tur de vizionare complet GRATUIT.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă

Nu există oferte similare!
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Mihai Nastase


Telefon: 0737.500.377

mihai.nastase@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

MesajMihai Nastase