Meniu principal

Bd.Metalurgiei – Grand Arena – 2 camere

ID Oferta: PRI-107336-AP

Vândut

Aceasta ofertă nu dispune de fotografii!


Avans minim programul PRIMA CASA

2.750 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Bd. Metalurgiei, Carrefour Grand Arena
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 1 din P+4
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 52 mp
Preţ apartament: 55.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.650 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 11 octombrie 2017
Numar vizualizari: 417
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Va oferim spre achizitionare un apartament cu 2 camere decomandat, ce face parte din noul proiect rezidential amplasat chiar la intersectia dintr Bulevardul Alexandru Obregia cu Bulevardul Metalurgiei. Imobilul are un regim redus de inaltime P+4 etaje.

Ansamblul in care se regaseste apartamentul este situat in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun si beneficiaza de toate utilitatile orasului (canalizare si apa curenta Apa Nova, gaze GDF Suez, energie electrica Enel), fiecare apartament avand sistem individual de contorizare.

Apartamentul prezentat se afla la etajul 1, dispune de o compartimentare excelenta, are o suprafata utila de 52 mp si este compusa din: living si bucatarie cu acces in balcon, hol, dormitor spatios, baie mare si spatiu de depozitare.

Finisarea fiecarei unitati locative este atent supravegheata de catre un departament specializat de amenajari interioare, care va putea prelua dorintele clientilor inca din faza rezervarii apartamentului si va personaliza interioarele dupa dorintele acestora, oferindu-le posibilitatea de a alege finisajele dintr-o gama variata de modele si culori.

Finisaje si dotari incluse in pretul apartamentului: tamplarie PVC cu geam termopan VEKA 7 camere cu sticla Low-E, ALL- Seasons, glafuri exterioare, centrala termica 24 kw in condensatie, usa intrare metalica antiefractie, calorifere otel, obiecte sanitare ceramica. Finisaje la alegere: gresie si faianta, parchet laminat, usi interioare din lemn.

Pretul de vanzare al apartamentului este 55.000 euro (TVA 5% inclus)!
COMISION 0%
Se ofera tur de vizionare complet GRATUIT.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament 2 camere Aurel Persu


55.000 EURO | Supr. utila: 55 mp

Diham Nicolae Grigorescu bloc nou


72.000 EURO | Supr. utila: 70 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Valentin Pop


Telefon: 0729.308.805

vali@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zoneValentin Pop