Meniu principal
[BRANCOVEANU] APARTAMENT 3 CAMERE 90MP - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    0727.737.225

[BRANCOVEANU] Apartament 3 camere 90MP

ID Oferta: PRI-110686-AP

vive (24)Avans minim programul PRIMA CASA

4.000 euro
Reper proprietate: Bd. Brancoveanu
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 1 din P+5
Grupuri sanitare: 2
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 90 mp
Preţ apartament: 80.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 2.400 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 5 februarie 2018
Numar vizualizari: 729
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Se ofera spre vanzare un apartament de 3 camere situat intr-un ansamblu nou construit in zona Brancoveanu, pe strada Luica, o zona linistita cu puncte de acces catre oras, supermarket-uri, gradinita, scoala. Apartamentul este decomandat si dispune de o suprafata utila de 90mp. Finisajele pot fi alese de d-voastra, avand un buget inclus in pretul de achizitie al apartamentului. Ansamblul este format dintr-o constructie structurata pe P+5, finisaje de lux pe casa scarii(granit).
Comision 0 – direct de la dezvoltator.
Se ofera tur de vizionare GRATUIT!
Contact: 0730250305 – Narcis Zeca
Statie de RATB exact in fata blocului!

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament 3 camere


63.500 EURO | Supr. utila: 74 mp