Meniu principal

[BRANCOVEANU] Apartament 3 camere – ANSAMBLU LUX

ID Oferta: PRI-110014-AP

Vândut

Aceasta ofertă nu dispune de fotografii!


Avans minim programul PRIMA CASA

3.200 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Bd. Brancoveanu, Str. Luica, Meridian
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 1 din P+5
Grupuri sanitare: 2
Terase/balcoane: 2
Suprafata utila: 72 mp
Preţ apartament: 64.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.920 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 9 ianuarie 2018
Numar vizualizari: 573
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Apartamentul cu 3 camere pe care vi-l prezentam face parte din ansamblul GAUDI RESIDENCE 2, amplasat la 5 minute de statia RATB, avand acces rapid si la statiile de METROU !

Imobilul in care se afla apartamentul este construit pe structura din beton armat si compartimentat cu caramida Porotherm, izolat cu polistiren de 10 cm, dispune de lift electric si balustrada de inox. Este bransat la toate utilitatile orasului (apa, canalizare, gaze, curent electric), iar fiecare apartament este contorizat individual.

Apartamentul cu 3 camere este total decomandat, spatios, are o suprafata utila de 72 mp, dispune de un living luminos, bucatarie mare , doua dormitoare, un hol lung si 2 bai utilate.

Se vinde complet finisat cu materiale de calitate superioara si dispune de: gresie si faianta, parchet laminat, tamplarie PVC cu geam termopan, centrala proprie de 24 Kw, calorifere din otel, obiecte sanitare din ceramica, usa metalica antiefractie si interfon.

Ansamblul dispune de spatii comerciale cu destinatii diverse (minimarket, salon coafura, showroom mobilier), spatii verzi, locuri de relaxare si doua locuri de joaca pentru copii, iar in imediata vecinatate se gasesc magazine alimentare, hypermarketuri, scoli, gradinite, farmacii, centre medicale, restaurante, baruri si cafenele.

Pretul apartamentul este de 64.000 euro , TVA 5% inclus.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament 3 camere 106 mp, Metalurgiei


105.500 EURO | Supr. utila: 106 mp

Apartament 3 camere, 5 min metrou, Pallady


73.600 EURO | Supr. utila: 74 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Valentin Pop


Telefon: 0729.308.805

vali@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


3 camere finalizat


78.000 EURO | Supr. utila: 69 mp


Valentin Pop