Meniu principal
BRANCOVEANU – LUICA GARSONIERA SPATIOASA BLOC NOU - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    0727.737.225

Brancoveanu – Luica Garsoniera spatioasa bloc nou

ID Oferta: PRI-107240-AP

Gaudi Residence - Exterior Render - 01Avans minim programul PRIMA CASA

1.825 euro
Reper proprietate: Brancoveanu
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 1 din P+5
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 41 mp
Preţ apartament: 36.500 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.095 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 9 octombrie 2017
Numar vizualizari: 398
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Va oferim spre achizitionare o garsoniera intr-un bloc nou, constructie 2018, ce face parte din noul proiect rezidential amplasat in zona Brancoveanu – Luica. Imobilul are un regim redus de inaltime P+5 etaje.

Ansamblul in care se regaseste garsoniera este situat in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun si beneficiaza de toate utilitatile orasului (canalizare si apa curenta Apa Nova, gaze GDF Suez, energie electrica Enel), fiecare apartament avand sistem individual de contorizare.

Garsoniera prezentata se afla la etajul 1, dispune de o compartimentare excelenta, are o suprafata utila de 41 mp si este compusa din: living si bucatarie cu acces in balcon, hol, baie mare si spatiu de depozitare.

Finisarea fiecarei unitati locative este atent supravegheata de catre un departament specializat de amenajari interioare, care va putea prelua dorintele clientilor inca din faza rezervarii apartamentului si va personaliza interioarele dupa dorintele acestora, oferindu-le posibilitatea de a alege finisajele dintr-o gama variata de modele si culori.

Finisaje si dotari incluse in pretul apartamentului: tamplarie PVC cu geam termopan 7 camere cu sticla Low-E, ALL- Seasons, glafuri exterioare, centrala termica 24 kw in condensatie, usa intrare metalica antiefractie, calorifere otel, obiecte sanitare ceramica. Finisaje la alegere: gresie si faianta, parchet laminat, usi interioare din lemn.

Pretul de vanzare  este de 36.500 euro (TVA 5% inclus)!
COMISION 0%

SE VINDE DOAR CU PLATA CASH !

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Garsoniera Soseaua Oltenitei oferta


23.000 EURO | Supr. utila: 30 mp

Garsoniera oferta Metrou Dimitrie Leonida


25.500 EURO | Supr. utila: 30 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Call Center Premier


Telefon: 0727.737.225

vanzari@premierimobiliare.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj0727 737 225