Meniu principal
BRANCOVEANU – LUICA GARSONIERA SPATIOASA BLOC NOU - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225

Brancoveanu – Luica Garsoniera spatioasa bloc nou

ID Oferta: PRI-107240-AP
Avans minim necesar

Reper proprietate: Brancoveanu
Tip tranzacţie: Vanzare
Etajul 1 din P+5
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafaţă utilă: 41 mp
Preţ apartament: 36.500 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.095 euro
Data publicării: 9 octombrie 2017
Număr vizualizări: 204
Apartamentul dispune de următoarele finisaje, utilări si îmbunătăţiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Va oferim spre achizitionare o garsoniera intr-un bloc nou, constructie 2018, ce face parte din noul proiect rezidential amplasat in zona Brancoveanu – Luica. Imobilul are un regim redus de inaltime P+5 etaje.

Ansamblul in care se regaseste garsoniera este situat in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun si beneficiaza de toate utilitatile orasului (canalizare si apa curenta Apa Nova, gaze GDF Suez, energie electrica Enel), fiecare apartament avand sistem individual de contorizare.

Garsoniera prezentata se afla la etajul 1, dispune de o compartimentare excelenta, are o suprafata utila de 41 mp si este compusa din: living si bucatarie cu acces in balcon, hol, baie mare si spatiu de depozitare.

Finisarea fiecarei unitati locative este atent supravegheata de catre un departament specializat de amenajari interioare, care va putea prelua dorintele clientilor inca din faza rezervarii apartamentului si va personaliza interioarele dupa dorintele acestora, oferindu-le posibilitatea de a alege finisajele dintr-o gama variata de modele si culori.

Finisaje si dotari incluse in pretul apartamentului: tamplarie PVC cu geam termopan 7 camere cu sticla Low-E, ALL- Seasons, glafuri exterioare, centrala termica 24 kw in condensatie, usa intrare metalica antiefractie, calorifere otel, obiecte sanitare ceramica. Finisaje la alegere: gresie si faianta, parchet laminat, usi interioare din lemn.

Pretul de vanzare  este de 36.500 euro (TVA 5% inclus)!
COMISION 0%

SE VINDE DOAR CU PLATA CASH !

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Garsoniera Brancoveanu la cel mai mic pret


25.000 EURO | Supr. utila: 24 mp

Urgent! Garsoniera cu gradina, 36000 EURO!


36.000 EURO | Supr. utila: 38 mp

Garsoniera aproape de metrou Dimitrie Leonida


26.600 EURO | Supr. utila: 36 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Iulian Nitu


Telefon: 0737.500.380

iulian@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Garsoniera, bloc nou, etaj, Soseaua Oltenitei


29.500 EURO | Supr. utila: 33 mp