Meniu principal

Cea mai ieftina garsoniera-Soseaua Oltenitei! DIRECT DEZVOLTATOR!

ID Oferta: PRI-119214-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

1.275 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Soseaua Oltenitei- Piata Sudului
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 1 din P+3
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 32 mp
Preţ apartament: 25.500 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 765 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 11 octombrie 2018
Numar vizualizari: 740
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, incalzire prin termoficare, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, jaluzele verticale, calorifere aluminiu, aer conditionat, interfon, usa metalica, bucatarie echipata, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura, curte individuala.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Constructia imobilului este realizata dupa ultimele standarde, avand o structura din cadre de beton armat. Exteriorul si compartimentarea interioara sunt realizate din caramida Porotherm. Izolatia exterioara este realizata cu Polistiren de 10 cm.

Proprietatea propusa spre vanzare este o garsoniera ce dispune de o compartimentare eficienta si ingenioasa, cu o suprafata totala de 33 mp. Aceasta este racorda la toate utilitatile si dispune de contorizare individuala.

Garsoniera se vinde finisata la cheie, materialele pentru finisaje pot fi alese de catre tine pentru a iti personaliza locuinta dupa preferinte.

Datorita amplasarii in imediata apropiere a statiei de RATB, viitorii proprietari dispun de acces rapid catre Piata Sudului si centrul orasului.

IDEAL INVESTITIE.

Direct Dezvoltator

Zero Comision.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Garsoniera Finalizata Theodor Pallady


20.900 EURO | Supr. utila: 17 mp

Garsoniera Dubla-Aparatorii Patriei


32.900 EURO | Supr. utila: 40 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Laurentiu Radu


Telefon: 0737000035

laurentiu.radu@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zoneLaurentiu Radu