Meniu principal
DIMITRIE LEONIDA – 3 MINUTE METROU – APARTAMENT 2 CAMERE - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225

Dimitrie Leonida – 3 minute metrou – Apartament 2 camere

ID Oferta: PRI-107429-AP
Avans minim necesar

17.250 euro
Reper proprietate: Dimitrie Leonida
Tip tranzacţie: Vanzare
Etajul 0 din P+3
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafaţă utilă: 39 mp
Preţ apartament: 34.500 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.035 euro
Data publicării: 12 octombrie 2017
Număr vizualizări: 213
Apartamentul dispune de următoarele finisaje, utilări si îmbunătăţiri: strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Se spune, de regulă, că un apartament tip studio este specific unui burlac, fiind o locuință cu o singură încăpere, mare, care combină trei spații vitale: dormitorul, bucătăria și livingul. În principiu, o astfel de locuință suferă de lipsă de spațiu.
Plecând de la acest neajuns, am regândit conceptul de apartament tip studio și i-am redat fix ceea ce-i lipsește în mod obișnuit: spațiul.
Noile studio-uri, se disting tocmai prin ingeniozitatea spațiului delimitat printr-un dormitor separat, astfel ca tu să te simți confortabil în propria-ți locuință.
Livingul și bucătăria beneficiază și ele de o împărțire deșteaptă să nu fii nevoit să te calci pe picioare cu cei dragi ție.
Dacă mai investești și cu cap în mobilarea studio-ului tău prin proiectul de amenajare interioară, pe care noi ți-l oferim bonus, atunci poți fi sigur că acest tip de locuință, destinat în principiu unui burlac, poate fi locuită bine-merci și de-o familie mai numeroasă.
Iar accesul facil de doar un minut până la mijloacele de transport în comun îl fac de-a dreptul irezistibil pentru oricine.

Studio-ul include T.V.A. de 5%.
Parte dintre imagini sunt cu titlu de prezentare.

Doar 3 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Dimitrie Leonida!!!

Finalizare Aprilie 2018

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament 2 camere Finalizat!


46.000 EURO | Supr. utila: 45 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Cristian Duta


Telefon: 0737.500.381

cristianduta@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Garsoniera, bloc nou, etaj, Soseaua Oltenitei


29.500 EURO | Supr. utila: 33 mp