Meniu principal
DIMITRIE LEONIDA – 3 MINUTE METROU – APARTAMENT 2 CAMERE - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    0727.737.225

Dimitrie Leonida – 3 minute metrou – Apartament 2 camere

ID Oferta: PRI-107429-AP

Perspectiva 2Avans minim programul PRIMA CASA

1.725 euro
Reper proprietate: Dimitrie Leonida
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 0 din P+3
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 39 mp
Preţ apartament: 34.500 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.035 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 12 octombrie 2017
Numar vizualizari: 331
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Se spune, de regulă, că un apartament tip studio este specific unui burlac, fiind o locuință cu o singură încăpere, mare, care combină trei spații vitale: dormitorul, bucătăria și livingul. În principiu, o astfel de locuință suferă de lipsă de spațiu.
Plecând de la acest neajuns, am regândit conceptul de apartament tip studio și i-am redat fix ceea ce-i lipsește în mod obișnuit: spațiul.
Noile studio-uri, se disting tocmai prin ingeniozitatea spațiului delimitat printr-un dormitor separat, astfel ca tu să te simți confortabil în propria-ți locuință.
Livingul și bucătăria beneficiază și ele de o împărțire deșteaptă să nu fii nevoit să te calci pe picioare cu cei dragi ție.
Dacă mai investești și cu cap în mobilarea studio-ului tău prin proiectul de amenajare interioară, pe care noi ți-l oferim bonus, atunci poți fi sigur că acest tip de locuință, destinat în principiu unui burlac, poate fi locuită bine-merci și de-o familie mai numeroasă.
Iar accesul facil de doar un minut până la mijloacele de transport în comun îl fac de-a dreptul irezistibil pentru oricine.

Studio-ul include T.V.A. de 5%.
Parte dintre imagini sunt cu titlu de prezentare.

Doar 3 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Dimitrie Leonida!!!

Finalizare Aprilie 2018

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Diana Berinde


Telefon: 0722.652.640

diana.berinde@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj0727 737 225