Meniu principal
GARSONIERA. APROAPE METROU. BLOC NOU. DIRECT PROPRIETAR - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    0727.737.225

Garsoniera. Aproape Metrou. Bloc Nou. Direct proprietar

ID Oferta: PRI-117846-AP

Cheile Turzii 117 - F2 - P1Avans minim programul PRIMA CASA

1.845 euro
Reper proprietate:
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 0 din P+4
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane:
Suprafata utila: 35 mp
Preţ apartament: 36.900 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.107 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 5 septembrie 2018
Numar vizualizari: 128
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, zugraveli lavabile, geamuri termopan, calorifere aluminiu, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Se ofera spre vanzare o garsoniera , noua,moderna, spatioasa care dispune de un living generos,in suprafata totala utila de 35 mp ,aflata la parterul unui ansamblu rezidential nou construit..

Ansamblul este un P+4E realizat dupa ultimele standarde, avand o structura din cadre de beton armat. Exteriorul si compartimentarea interioara sunt realizate din caramida Porotherm.

Apartamentul este racordat la toate utilitatile si se preda finisat la cheie.

Cat priveste pozitionarea ansamblului, aceasta este de-a dreptul de invidiat, fiind situat intr-o zona rezidentiala nou construita cu o infrastructura complet dezvoltata, iluminat public, strazi si trotuare asfaltate .

Zona este bogata in servicii:supermarket-uri, magazine,scoli, gradinite, spitale, cafenele, restaurante si lista poate continua

Acesta este aproape de mijloacele de transport( metrou ,RATB),oferindu-va astfel un confort cat mai sporit si posibilitatea de a ajunge usor catre punctele de interes major ale orasului.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă

Nu există oferte similare!
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Ana Maria Angheloiu


Telefon: 0723.363.867

anamaria@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zoneAna Maria Angheloiu