Meniu principal
GARSONIERA CU GRADINA IN PROPRIETATE IN CARTIERUL NOU TITAN - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225

Garsoniera cu gradina in proprietate in Cartierul Nou Titan

ID Oferta: PRI-105222-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

1.785 euro
Zona:
Reper proprietate: Theodor Pallady
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 0 din P+4
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 31 mp
Preţ apartament: 35.700 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.071 euro
Descarca oferta in format PDF
[tell-a-friend id="1" title="Tell a friend"]
Data publicarii: 9 mai 2017
Numar vizualizari: 350
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Garsoniera, foarte frumoasa si spatioasa, in Cartierul Nou Titan, zona linistita, de case – vile. Garsoniera are o suprafata utila 31 mp si propria gradina de 20 mp. Se preda la cheie cu: gresie si faianta de calitate, la alegere, parchet laminat, usi de interior, tamplarie PVC si geam termopan, obiecte sanitare la baie. Structura de rezistenta este din beton armat, compartimentarile sunt din caramida si este izolata termic la exterior. Este contorizata individual, are centrala termica proprie si racorduri la utilitatile sectorului 3. Locul de parcare este disponibil contra cost, la demisol sau suprateran. Comision 0%. Direct dezvoltator! Discount la plata cash. Termen de finalizare octombrie 2017.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Garsoniera la cheie – Metalurgiei


27.000 EURO | Supr. utila: 36 mp

Garsoniera cu teren propriu Piata Sudului


38.000 EURO | Supr. utila: 33 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Laura Tone


Telefon: 0731.510.853

laura.tone@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Apartament 2 camere-Decomandat- Ozana


46.200 EURO | Supr. utila: 57 mp