Meniu principal
GARSONIERA CU GRADINA IN PROPRIETATE IN CARTIERUL NOU TITAN - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225

Garsoniera cu gradina in proprietate in Cartierul Nou Titan

ID Oferta: PRI-105222-AP

Proprietate vândută!Avans minim necesar

Zona:
Reper proprietate: Theodor Pallady
Tip tranzacţie: Vanzare
Etajul 0 din P+4
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafaţă utilă: 31 mp
Preţ apartament: 35.700 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.071 euro
Data publicării: 9 mai 2017
Număr vizualizări: 591
Apartamentul dispune de următoarele finisaje, utilări si îmbunătăţiri: parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Garsoniera, foarte frumoasa si spatioasa, in Cartierul Nou Titan, zona linistita, de case – vile. Garsoniera are o suprafata utila 31 mp si propria gradina de 20 mp. Se preda la cheie cu: gresie si faianta de calitate, la alegere, parchet laminat, usi de interior, tamplarie PVC si geam termopan, obiecte sanitare la baie. Structura de rezistenta este din beton armat, compartimentarile sunt din caramida si este izolata termic la exterior. Este contorizata individual, are centrala termica proprie si racorduri la utilitatile sectorului 3. Locul de parcare este disponibil contra cost, la demisol sau suprateran. Comision 0%. Direct dezvoltator! Discount la plata cash. Termen de finalizare octombrie 2017.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Garsoniera -Bulevardul Metalurgiei


29.000 EURO | Supr. utila: 32 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Premier Pallady


Telefon: 0722.696.105

premier.pallady@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Apartament 2 camere decomandat Berceni


54.200 EURO | Supr. utila: 52 mp

Garsonieră decomandată Piața Sudului


41.400 EURO | Supr. utila: 40 mp

Apartament tip studio Piata Sudului


48.700 EURO | Supr. utila: 47 mp