Meniu principal
GARSONIERA DECOMADATA METROU BERCENI - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    0727.737.225

Garsoniera decomadata metrou Berceni

ID Oferta: PRI-112136-AP

IMG_2239Avans minim programul PRIMA CASA

1.265 euro
Reper proprietate: Metrou Berceni
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 0 din P+5
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane:
Suprafata utila: 32 mp
Preţ apartament: 25.300 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 759 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 23 aprilie 2018
Numar vizualizari: 1.648
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, incalzire prin termoficare, strazi amenajate, vedere mixta, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, interfon, lift, usa metalica, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Garsoniera spatioasa, decomandata, dispune de toate imbunatatiriile, se preda finisata la cheie.Materialele pentru finisaje pot fi alese de catre tine pentru a iti personaliza locuinta dupa preferinte.

Cladirea este construita din cadre de beton armat cu caramida Porotherm de 25cm la exterior, iar compartimentarea interioara este realizata cu caramida de 12, izolatia exterioara este facuta cu Polistiren de 10cm.

Imobilul este pozitionat in imediata apropiere de statia de metrou Berceni, dispune de infrastructura completa, strazi asfaltate, trotuare, iluminat public stradal.

Toate utilitatiile sunt bransate individual pentru un cost cat mai exact si sunt racordate la reteaua publica a orasului.

Garsoniera se poate achizitiona doar cu plata cash.

Va astept acasa!

Direct Dezvoltator

Zero Comision.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă

Nu există oferte similare!
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Andrei Burcea


Telefon: 0730250305

andrei.burcea@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Garsoniera situata in Popesti Leordeni


30.000 EURO | Supr. utila: 30 mp

Garsoniera Soseaua Oltenitei Prima Casa


33.500 EURO | Supr. utila: 34 mp


Andrei Burcea