Meniu principal
GARSONIERA DECOMANDATA 5 MIN METROU BERCENI - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    0727.737.225

Garsoniera decomandata 5 min Metrou Berceni

ID Oferta: PRI-112350-AP

prezentare_311x233(3)Avans minim programul PRIMA CASA

1.695 euro
Reper proprietate: Metrou Berceni, Soseaua Berceni
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 2 din P+5
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 36 mp
Preţ apartament: 33.900 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.017 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 15 mai 2018
Numar vizualizari: 506
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: imobil in stare exceptionala, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, interfon, lift, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Garsonieră modernă și cochetă, dispune de o compartimentare eficientă și ingenioasă, având un living generos cu acces la terasă, o bucătărie închisă și grup sanitar. Accesul în garsonieră se face dintr-un hol generos unde se poate amenaja un spațiu de depozitare. Garsoniera se vinde finisată la cheie.

Principalul avantaj este oferit de amplasarea imobilului în imediată apropiere de stația de metrou Berceni oferindu-vă astfel acces rapid către centrul Capitalei. De asemenea în apropierea imobilului puteți găsi magazine, locuri de joacă, piețe, supermarket.

Blocul este construit după ultimele norme în vigoare și are o structură din cadre de beton armat. Exteriorul cât și delimitarea interioară sunt realizate din cărămidă Porotherm. Izolația exterioară este realizată cu Polistiren expandat de 10 cm.

Garsoniera se poate achiziționa prin plata CASH

 Comision 0% Direct Dezvoltator

Locuri de parcare la demisol si suprateran

*Poze cu caracter informativ

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Garsoniera Dubla Aparatorii Patriei


24.000 EURO | Supr. utila: 34 mp

garsoniera sector 4 Cultural


28.000 EURO | Supr. utila: 31 mp

Garsoniera dubla – metrou Dimitrie Leonida


34.000 EURO | Supr. utila: 37 mp