Meniu principal

Garsoniera decomandata direct dezvoltator-5 minute metrou Berceni!

ID Oferta: PRI-119993-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

1.845 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Metrou Berceni
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 1 din P+5
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 37 mp
Preţ apartament: 36.900 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.107 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 8 noiembrie 2018
Numar vizualizari: 358
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, incalzire prin termoficare, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, jaluzele verticale, calorifere aluminiu, aer conditionat, interfon, lift, usa metalica, bucatarie echipata, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.
  • Garsoniera este una foarte spatioasa beneficiind de o compartimentare ingenioasa, este amplasata in cadrul unui ansamblu rezidential nou construit, situata la etajul 1, imobilul avand un regim de inaltime P+5E cu lift.
  • Locuinta se vinde complet finisata, finisajele fiind la alegerea cumparatorului  si este dotata cu: centrala proprie de apartament si calorifere, usi interior de cea mai buna calitate, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie si faianta, parchet de foarte buna calitate si obiecte sanitare moderne in baie.
  • Complexul se afla in imediata apropiere a statiei de metrou Berceni (5 min) si a statiei Dimitrie Leonida(10 min), precum si a principalelor puncte de interes major, cum ar fi scoli, gradinite, banci, piete, centre comerciale si unitati medicale.
  • Direct Dezvoltator, Comision 0%!
  • Imaginile sunt cu titlul de prezentare
Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Garsoniera superba – Bulevardul Metalurgiei


29.000 EURO | Supr. utila: 40 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Laurentiu Radu


Telefon: 0737000035

laurentiu.radu@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zoneLaurentiu Radu