Meniu principal

Garsoniera decomandata-Olympus Piata Sudului

ID Oferta: PRI-118965-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

2.060 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Metrou Piata Sudului
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 6 din P+7
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 40 mp
Preţ apartament: 41.200 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.236 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 3 octombrie 2018
Numar vizualizari: 642
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, incalzire prin termoficare, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, aer conditionat, interfon, lift, usa metalica, bucatarie echipata, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Constructia imobilului este realizata dupa ultimele standarde, avand o structura din cadre de beton armat. Exteriorul si compartimentarea interioara sunt realizate din caramida Porotherm. Izolatia exterioara este realizata cu Polistiren de 10 cm.

Proprietatea propusa spre vanzare este o garsoniera ce dispune de o compartimentare eficienta si ingenioasa, cu o suprafata totala de 40 mp. Aceasta este racorda la toate utilitatile si dispune de contorizare individuala.

Garsoniera se vinde finisata la cheie, materialele pentru finisaje pot fi alese de catre tine pentru a iti personaliza locuinta dupa preferinte.

Datorita amplasarii in imediata apropiere a statiei metrou Piata Sudului, viitorii proprietari dispun de acces rapid catre  centrul orasului si alte zone comerciale.

IDEAL INVESTITIE.

Direct Dezvoltator

Zero Comision.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Garsoniera Finalizata-Mutare Imediata!!


32.500 EURO | Supr. utila: 38 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Laurentiu Radu


Telefon: 0737000035

laurentiu.radu@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zoneLaurentiu Radu