Meniu principal
GARSONIERă DECOMANDATă PIAțA SUDULUI - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225

Garsonieră decomandată Piața Sudului

ID Oferta: PRI-111065-AP
Avans minim necesar

euro
Reper proprietate: Berceni, Apărătorii Patriei
Tip tranzacţie: Vanzare
Etajul 2 din P+7
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafaţă utilă: 40 mp
Preţ apartament: 41.400 euro
Comision economisit: 1.242 euro
Data publicării: 23 februarie 2018
Număr vizualizări: 175
Apartamentul dispune de următoarele finisaje, utilări si îmbunătăţiri: strazi amenajate, vedere mixta, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

vanzare garsonieră decomandată Piața Sudului, Berceni, bloc nou, stradal, 2018, finisaje complete

Iată un tip de garsonieră care-ți permite să îți compartimentezi propria locuință după propriile tale idei. Este atât de spațioasă încât îți permite să împarți spațiul într-o zonă de zi și un dormitor, sau un dormitor și un birou. Totul depinde numai de tine, pentru că pentru noi, cei care dezvoltăm Olympus Residence, regula o faci numai tu.

Garsoniera va fi dotată și finisată cu obiecte și finisăti din gama Premium, de la companii de renume, cu nume grele în industria finisajelor.

Trebuie să știi că această locuință se află într-un ansamblu rezidențial care este cotat drept unul dintre cele mai bune din toată zona metropolitană de Sud, singurul ansamblu ale cărui apartamente s-au vândut în proporție de 80% încă din faza de proiect.

Te-așteptăm să-ți prezentăm toate beneficiile de care vei avea parte în comunitatea Olympus.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Garsoniera sector 4 Metalurgiei


32.900 EURO | Supr. utila: 40 mp

Garsoniera spatioasa! Soseaua Oltenitei!


32.500 EURO | Supr. utila: 36 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Cosmin Topai


Telefon: 0735.222.575

cosmin.topai@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone