Meniu principal

Garsoniera decomandata Soseaua Oltenitei Popesti Leordeni PRIMA CASA

ID Oferta: PRI-119660-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

1.395 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Soseaua OOltenitei, Popesti Leordeni
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 0 din P+2
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 30 mp
Preţ apartament: 27.900 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 837 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 2 noiembrie 2018
Numar vizualizari: 356
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, aer conditionat, interfon, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Ansamblul este pozitionat in apropierea Soselei Oltenitei, artera rutiera importanta care face legatura cu toate cartierele din Bucuresti. Zona ofera multiple avantaje prin pozitionarea ideala in imediata apropiere de statia RATB, centre comerciale, unitati bancare, institutii de invatamant.

Cladirea are regim de inaltime P+2E si insumeaza 35 de unitati locative. Structura de rezistenta este formata din cadre de beton armat, iar pentru realizarea ei, se folosesc tehnici moderne in domeniul constructiilor civile.

Garsoniera se intinde pe o suprafata de 33 mp si este alcatuita din camere generoase, aranjate intr-o compartimentare ingenioasa. Locuinta dispune de contorizare individuala, in ceea ce priveste: apa, energia electrica si gazele naturale.

Locuinta este bransata la toate utilitatile orasului si dispune de toate imbunatatirile necesare: obiecte sanitare din ceramica, izolatie termica din polistiren expandat, centrala termica proprie, calorifere, usa metalica.

Puteti achizitiona aceasta locuinta prin plata rapida din surse proprii sau credit bancar, pentru care ofer consultanta financiara gratuita.

MUTARE RAPIDA.

ACCEPT SI CREDIT PRIMA CASA

Va astept acasa!

 

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Garsoniera Gata Finisata cu Curte


29.000 EURO | Supr. utila: 30 mp

Garsoniera cocheta 45 mp, Brancoveanu


58.500 EURO | Supr. utila: 45 mp

Garsoniera ansamblu rezidential


39.900 EURO | Supr. utila: 45 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Andrei Burcea


Telefon: 0730250305

andrei.burcea@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zoneAndrei Burcea