Meniu principal
GARSONIERA IEFTINA SI SPATIOASA – POPESTI LEORDENI - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    0727.737.225

Garsoniera ieftina si spatioasa – Popesti Leordeni

ID Oferta: PRI-105288-AP

6 (Copy)Avans minim programul PRIMA CASA

1.650 euro
Reper proprietate: Popesti Leordeni, Soseaua Leordeni
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 0 din P+3
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 38 mp
Preţ apartament: 33.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 990 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 16 mai 2017
Numar vizualizari: 675
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, incalzire prin termoficare, strazi amenajate, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Garsoniera decomandata, cu o suprafata de 38 mp utili, disponibila la parter, intr-un bloc cu un regim de inaltime P+3 etaje. Este amplasata pe Soseaua Leordeni, la mica distanta de facilitatile necesare desfasurarii unei vieti moderne: mijloace de transport in comun, magazine, scoli, gradinite, banci etc.
Beneficiaza de finisaje si dotari de inalta calitate (gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica, usi interioare, centrala termica individuala, calorifere), iar contorizarea se face separat pentru fiecare apartament, atat pentru energia electrica, cat si pentru apa si gaze naturale.

Imaginile reprezinta propunere de amenajare.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Garsoniera moderna, Giurgiului-Zetari


26.000 EURO | Supr. utila: 32 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Premier Berceni


Telefon: 0737.500.380

premier.berceni@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj0727 737 225