Meniu principal

Garsoniera,bloc nou, ieftina, direct proprietar

ID Oferta: PRI-117718-AP

VândutAvans minim programul PRIMA CASA

1.500 euro
Tip imobil:
Reper proprietate:
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 1 din P+3
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 33 mp
Preţ apartament: 30.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 900 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 4 septembrie 2018
Numar vizualizari: 865
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, zugraveli lavabile, geamuri termopan, calorifere aluminiu, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Va propunem spre achizitie o garsoniera ,noua,moderna, ieftina, bine compartimentata, in suprafata totala utila de 33 mp ,aflata la etajul 1 al unui ansamblu rezidential modern . Imobilul este un P+3E realizat dupa ultimele standarde, avand o structura din cadre de beton armat. Exteriorul si compartimentarea interioara sunt realizate din caramida Porotherm. Izolatia exterioara este realizata cu Polistiren de 10 cm.
Apartamentele decomandate se vand „la cheie”, cu finisaje moderne si de calitate, iar tu iti poti personaliza finisajele dintr-o gama cromatica variata pusa la dispozitie de dezvoltator, in limita unui buget stabilit.
Pozitionarea imobilului la intrarea in Popesti-Leordeni il inscrie in lista ansamblurilor cu acces mai mult decat facil catre orice zona a Capitalei. In plus, ai acces, la fel de facil, si catre zonele de servicii: de la hipermarketuri, farmacii, spitale, clinici private, pana la mall-uri, scoli si gradinite.

Poze cu caracter de prezentare,

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Garsoniera Acte Gata-Bloc Finalizat


32.000 EURO | Supr. utila: 38 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Ana Maria Angheloiu


Telefon: 0723.363.867

anamaria@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Mutare rapida – 2 camere: 41 mp / 200m RATB


47.000 EURO | Supr. utila: 41 mp


Ana Maria Angheloiu