Meniu principal

Metalurgiei, Garsoniera Decomandata, 31 mp, Bloc Nou Locuit

ID Oferta: PRI-81573-AP

VândutAvans minim programul PRIMA CASA

1.145 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Metalurgiei
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul -1 din P+4
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane:
Suprafata utila: 31 mp
Preţ apartament: 22.900 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 687 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 12 iulie 2016
Numar vizualizari: 940
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Cartier rezidential nou dezvoltat in zona de Sud a Capitalei, cu blocuri mixte, care are beneficiaza de finisaje si dotari de inalta calitate (gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica, usi interioare, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare, videointerfon), contorizarea este separata pentru fiecare locuinta, atat pentru energia electrica, cat si pentru apa si gaze naturale. Spatiul interior poate fi personalizat cu finisajele preferate, avand o gama diversificata de modele la dispozitie.

Garsoniera din acest complex rezidential exceptional este situata foarte aproape de Soseaua Metalurgiei,  spatiile fiind concepute in cel mai mic detaliu cu inteligenta si eficacitate pentru a reda o stare de bunastare, intimitate si confort.

Amplasat intr-o zona deosebita din sudul Capitalei, in imediata a statiei de RATB 125,141,220,232,312, acest cartier rezidential ofera acces imediat catre centrul Bucurestiului, dar si catre cele mai importante centre comerciale si de divertisment ale zonei de Sud (Sun Plazza, Grand Arena, Carrefour, Kaufland, Lidl, Metro, Auchan, Selgrs). Zona este linistita cu real potential incadrata de puncte de acces si zone de interes.

Se accepta orice tip de credit, de la orice banca comerciala.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Garsoniera – Metrou Aparatorii Patriei


32.000 EURO | Supr. utila: 40 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Premier Pallady


Telefon: 0722.696.105

premier.pallady@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zonePremier Pallady