Meniu principal

Metrou 1 Decembrie 1918, 2 cam, 49 mp

ID Oferta: PRI-114807-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

2.250 euro
Tip imobil:
Reper proprietate:
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul din P+5
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 49 mp
Preţ apartament: 45.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.350 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 2 iulie 2018
Numar vizualizari: 911
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Situarea ansamblului in apropierea mijloacelor de transport, dar si in apropierea unor artere importate, face ca dumneavoastra sa beneficiati de acces facil catre o multitudine de zone importante ale Bucurestiului.

– Mobilitatea este importanta intr-un oras precum Bucurestiul. De la NOI aveti acces la toate mijloacele de transport in comun: metrou (1 Decembrie 1918), tramvai (23,27 si 40), autobuz, maxi taxi.

– Stim cat de importanta este pentru tine educatia si dezvoltarea armonioasa a copiilor. De aceea, cand am ales pozitionarea ansamblului ne-am gandit si la viitorul lor. Astfel ca aveti acces rapid catre scoala, gradinita, teren de tenis, teren de fotbal, etc

– Timpul dumneavoastra este limitat. Ne-am gandit ca va putem ajuta si prin plasarea proiectului in apropierea supermarket-urilor si centrelor comerciale (Auchan, , Metro,Decathlon), a mall-urilor (Iris Mall si Vitan Mall), a sediilor bancare, precum si in apropierea pietei.

– Acces direct Centura Capitalei.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă

Nu există oferte similare!
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Ionut Epure


Telefon: 0731510854

ionut.epure@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


2 camere aproape de metrou


56.000 EURO | Supr. utila: 53 mp

garsoniera finalizata


37.000 EURO | Supr. utila: 37 mp


Ionut Epure