Meniu principal
METROU DIMITRIE LEONIDA – 2 CAMERE STUDIO - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225

Metrou Dimitrie Leonida – 2 camere studio

ID Oferta: PRI-107460-AP
Avans minim necesar

32.000 euro
Reper proprietate: Metrou Dimitrie Leonida, Sos. Berceni
Tip tranzacţie: Vanzare
Etajul 1 din P+3
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafaţă utilă: 45 mp
Preţ apartament: 40.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.200 euro
Data publicării: 12 octombrie 2017
Număr vizualizări: 103
Apartamentul dispune de următoarele finisaje, utilări si îmbunătăţiri: imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Acest studio, il regasim intr-un ansamblu elegant si cu o arhitectura uimitoare si este pozitionat in apropierea mijloacelor de transport in comun, mai exact, la 3-4 minute de statia de metrou Dimitrie Leonida.

Din punct de vedere calitativ, studioul este realizat la standarde inalte, atat in ceea ce priveste structura de constructie, cat si in ceea ce priveste nivelul finisajelor, oferind un grad ridicat de confort, siguranta, protectie si inalta tehnologie.

Apartamentul se va preda ”la cheie”: centrala termica proprie si calorifere din otel, usi interioare, usa exterioara cu sistem anti-efractie, tamplarie PVC cu geam termopan (Rehau), gresie, faianta si parchet import, obiecte sanitare in baie.

Beneficiati GRATUIT de consiliere si de flexibilitate in alegerea celei mai bune solutii!

Finisajele pot fi alese de d-voastra dintr-o gama larga pusa la dispozitie de constructor. Toate finisajele sunt unele de calitate superioara, exoport germania.

COMISION 0%!
SE OFERA TUR DE VIZIONARE GRATUIT!

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament doua camere zona de sud


56.000 EURO | Supr. utila: 59 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Narcis Zeca


Telefon: 0730.250.305

sadaedada@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone