Meniu principal

Metrou Dimitrie Leonida 3 minute, Apartament 2 camere

ID Oferta: PRI-81327-AP

VândutAvans minim programul PRIMA CASA

2.500 euro
Tip imobil:
Zona:
Reper proprietate: Metrou Dimitrie Leonida
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 1 din P+3
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 54 mp
Preţ vechi: 50.000 euro
Pret nou: 48.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.500 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 11 iulie 2016
Numar vizualizari: 662
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, interfon, usa metalica, administrare, iluminat exterior.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.
Apartament cu 2 camere modern, suprafata utila 55 mp., situat intr-un ansamblu imobiliar din Sudul Capitalei, mai exact in apropierea statiei de metrou Dimitrie Leonida, bazat pe o arhitectura originala, eficient compartimentat, reprezentand un concept inovator pentru piata imobiliara.
Apartamentul beneficiaza de finsaje de inalta calitate, iar contorizarea este separata pentru fiecare locuinta, atat pentru energia electrica, cat si pentru apa si gaze naturale.
Viitori proprietari isi pot selecta tipul de finisaje dintr-o gama  variata de modele, a gresiei, faiantei, parchetului, usilor de interior, etc. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa rezervati din timp apartamentul dorit si astfel, inca de la prima vizita sa corespunda intru totul gusturilor dumneavoastra.
Pret valabil la plata cash!!!
Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Garsoniera Dubla Aparatorii Patriei


32.900 EURO | Supr. utila: 40 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Premier Pallady


Telefon: 0722.696.105

premier.pallady@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zonePremier Pallady