Meniu principal
[METROU DRISTOR] GARSONIERA 45 MP – 4MINUTE DE METROU – BLOC LUX - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225

[METROU DRISTOR] Garsoniera 45 MP – 4minute de metrou – BLOC LUX

ID Oferta: PRI-109235-AP
Avans minim necesar

Negociabil
Reper proprietate: Metrou Dristor
Tip tranzacţie: Vanzare
Etajul 1 din P+10
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafaţă utilă: 45 mp
Preţ apartament: 57.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.710 euro
Data publicării: 4 decembrie 2017
Număr vizualizări: 143
Apartamentul dispune de următoarele finisaje, utilări si îmbunătăţiri: imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Amplasat la o distanta de doar 270 mp fata de statia de metrou Dristor, imobilul imbina perfect utilitatea zonei semicentrale cu linistea si confortul dorit.
Imobilul va ofera posibilitatea de a locui într-un ansamblu rezidenţial elegant, intim şi securizat 24 h.

Este alegerea perfecta pentru cei ce isi doresc o locuinta care sa iasa din tiparul proiectelor imobiliare prezente in acest moment pe piata. Amplasat la doar 270 m de statia de metrou Dristor, aproape de unul dintre cele mai frumoase parcuri din Bucuresti (Parcul Titan, aflat la doar 1,4 km), aproape de importante centre comerciale (Mall Park Lake Plaza la cca 1 km, Mall Vitan la cca 800 m, Kaufland la cca 500 m), cu acces usor catre orice punct al orasului, este un proiect premium, ce include apartamente cu suprafete generoase, cu spatii vitrate mari, cu finisaje si dotari de inalta calitate (obiecte sanitare Roca, baterii Grohe, mobilier de baie Bailor, gresie si faianta import Spania, usi de intrare antiefractie Dierre-Italia, centrala termica Buderus, pardoseli din marmura pe casa scarii).

Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati:
Birou vanzari – 0730.250.305Narcis Zeca

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Garsoniera Ieftina Aparatorii Patriei/Metrou


18.500 EURO | Supr. utila: 26 mp

Garsoniera, 32 mp, Metrou


26.500 EURO | Supr. utila: 32 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Narcis Zeca


Telefon: 0730.250.305

sadaedada@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Ansamblu modern metrou Berceni


40.900 EURO | Supr. utila: 42 mp

Apartament decomandat, 53 mp, metrou Berceni


44.900 EURO | Supr. utila: 53 mp