Meniu principal
MIHAI BRAVU – METROU – 2 CAMERE - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225

Mihai Bravu – METROU – 2 camere

ID Oferta: PRI-106600-AP
Avans minim necesar

19.750 euro
Zona:
Reper proprietate: Mihai Bravu, Splaiul Unirii
Tip tranzacţie: Vanzare
Etajul 0 din P+3
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafaţă utilă: 63 mp
Preţ apartament: 79.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 2.370 euro
Data publicării: 11 octombrie 2017
Număr vizualizări: 104
Apartamentul dispune de următoarele finisaje, utilări si îmbunătăţiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, aer conditionat, interfon, lift, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Va propunem spre achizitie un frumos apartament de 2 camere, decomandat, situat intr-un bloc nou, foarte solid, cu regim de inaltime redus (P+2+M) si cu lift.
Imobilul se afla in imediata apropiere a statiei de metrou Mihai Bravu, avand in apropiere mai multe scoli si gradinite de stat, locuri de joaca si centre comerciale. In mai putin de 5 minute se ajunge cu masina la Auchan si la Dristor.
Blocul este construit pe cadre de beton armat, iar compartimentarea este in totalitate din caramida Porotherm. Izolatia termica este din polistiren de 10 cm, astfel ca toate apartamentele sa aiba un confort termic sporit atat vara, cat si iarna. In constructia blocului se vor folosi doar finisaje de lux(granit pe casa scarii, balcoane cu balustrada de inox si sticla securizata), finisajele interioare pot fi alese de d-voastra in cazul achizitionarii apartamentului din timp.

Apartamentul va fi gata la cheie in luna iunie 2018.
Se ofera tur de vizionare complet GRATUIT!
Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie, 0730250305Narcis Zeca.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Narcis Zeca


Telefon: 0730.250.305

sadaedada@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Ansamblu modern metrou Berceni


40.900 EURO | Supr. utila: 42 mp

Apartament decomandat, 53 mp, metrou Berceni


44.900 EURO | Supr. utila: 53 mp