Meniu principal
PROMO!!! 2 CAMERE – CURTE PROPRIE (55MP) – DECOMANDAT – SUPERB! - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225

PROMO!!! 2 camere – curte proprie (55mp) – decomandat – superb!

ID Oferta: PRI-109348-AP
Avans minim necesar

7.635 euro
Reper proprietate: Metrou DImitrie Leonida
Tip tranzacţie: Vanzare
Etajul 0 din P+5
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafaţă utilă: 106 mp
Preţ apartament: 50.900 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.527 euro
Data publicării: 5 decembrie 2017
Număr vizualizări: 69
Apartamentul dispune de următoarele finisaje, utilări si îmbunătăţiri: imobil in stare exceptionala, incalzire prin termoficare, strazi amenajate, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, aer conditionat, interfon, lift, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura, curte individuala.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

De vanzare apartament decomandat cu 2 camere, 51mp suprafata utila,foarte spatios, amplasat intr-o zona foarte linistita care beneficiaza de o curte superba de 55 MP!
linistita, cu un regim de inaltime P+5 , la doar 1 minut de gura de metrou Berceni si 8 minute pana la Dimitrie Leonida!

Apartamentul este conceput pentru a va acoperi toate nevoile pentru un trai decent si intr-o zona unde linistea este cuvantul de ordine.

Apartamentul se afla pe parter iar compartimentarea ingenioasa indeplineste toate exigentele clientilor, cadrul perfect este asigurat de dotarile si finisajele de cea mai buna calitate: usa metalica, centrala termica, calorifere din otel, ferestre cu geam din termopan, obiecte sanitare in baie, gresie, faianta, parchet, usi de interior.

Pozele sunt cu titlul informativ.

Se vinde cu un avans de minin 15 %

Comision 0% – PRETUL ESTE PENTRU PLATA CASH!

Direct dezvoltator.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament Tineretului-Metrou


65.000 EURO | Supr. utila: 53 mp

Auchan Titan, apartament 2 camere


65.000 EURO | Supr. utila: 58 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Gabriel Basarab


Telefon: 0724.295.769

gabriel.basarab@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Garsoniera, bloc nou, etaj, Soseaua Oltenitei


29.500 EURO | Supr. utila: 33 mp