Meniu principal

Promotie ! Achizitie bloc NOU ! Apartament cu 3 cam- metrou Berceni

ID Oferta: PRI-125579-AP

VândutAvans minim programul PRIMA CASA

4.000 euro
Tip imobil:
Zona:
Reper proprietate: Metrou Berceni
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 1 din P+6
Grupuri sanitare: 2
Terase/balcoane: 2
Suprafata utila: 88 mp
Preţ vechi: 80.000 euro
Pret nou: 66.500 euro
Comision economisit: 2.400 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 8 octombrie 2019
Numar vizualizari: 336
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, incalzire prin termoficare, strazi amenajate, vedere mixta, parchet, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Poziționat la numai 300 de metri de mers pe jos de stația de metrou Berceni, complexul se încăpățânează să schimbe viziunea sintagmei locuință-confort, și nu numai în partea de sud a Capitalei. Constructorul propune în acest ansamblu mai multe configurații de apartamente, cu spații generoase, al căror concept să-ți permită să optezi pentru orice tip de aranjament sau design îți dorești.

 

Construit într-o zonă liniștită, cu servicii la îndemână, cu mijloace de transport în comun de toate tipurile, care îți permit să ajungi rapid în orice zonă a Capitalei chiar dacă nu deții un automobil personal.

 

Apartamentele , indiferent că ne referim la cele cu două sau cu trei camere, se potrivesc perfect cu persoanele care apreciază calitatea, care-și doresc o locuință Premium și care nu fac rabat atunci când vine vorba de confort.

Constructorul îți pune la dispoziție finisaje și dotări din clasa Premium, într-o gamă variată și într-un buget generos, pentru ca tu să-ți poți amenaja orice mobilier care te reprezintă. În plus, constructorul îți oferă bonus și câteva idei de amenajare interioară, de unde poți să te inspiri.

 

Te-aștept la vizionare!

Apartamentul de 3 cam, are o suparafata utila de 88 mp, decomandat doua grupuri sanitare, balcon inchis, se afla la un etaj intermediar. Se afla in imediata apropiere ( 300 m )de statia Metrou Berceni.

Pretul este pentru plata cash ! Pentru plata unui avans de peste 70 % pretul este usor negociabil.

 

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Metrou Berceni – Plata cash! Oferta unica!


63.900 EURO | Supr. utila: 87.5 mp

Apartament 3 camere zona noua Titan


62.500 EURO | Supr. utila: 68 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Zina Epure


Telefon: 0737500384

zina.epure@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Ocazie!!!Garsoniera-Soseaua Oltenitei


28.000 EURO | Supr. utila: 31 mp

Garsoniera zona Ozana, bloc NOU!!!


42.500 EURO | Supr. utila: 47 mp


Zina Epure