Meniu principal

PROMOTIE! Apartament 3 camere – 300 metri Metrou Berceni!

ID Oferta: PRI-119031-AP

VândutAvans minim programul PRIMA CASA

3.295 euro
Tip imobil:
Reper proprietate: Metrou Aparatorii Patriei
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 2 din P+5
Grupuri sanitare: 2
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 88 mp
Preţ apartament: 65.900 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.977 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 8 octombrie 2018
Numar vizualizari: 610
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, incalzire prin termoficare, strazi amenajate, vedere mixta, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, jaluzele verticale, calorifere aluminiu, aer conditionat, interfon, lift, usa metalica, bucatarie echipata, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Constructia imobilului este realizata dupa ultimele standarde, avand o structura din cadre de beton armat. Exteriorul si compartimentarea interioara sunt realizate din caramida Porotherm. Izolatia exterioara este realizata cu Polistiren de 10 cm.

Proprietatea propusa spre vanzare este un apartament cu 3 camere, situat la etajul 1 dintr-un imobil cu P+6, ce dispune de o compartimentare eficienta si ingenioasa, cu o suprafata totala de 88 mp. Aceasta este racordata la toate utilitatile si dispune de contorizare individuala.

Apartamentul se vinde finisat la cheie, materialele pentru finisaje pot fi alese de catre dumneavoastra pentru a va personaliza locuinta dupa preferinte.

Datorita amplasarii in imediata apropiere de statia de metrou Berceni(300 m), viitorii proprietari dispun de acces rapid catre centrul orasului si catre punctele de interes major.

IDEAL INVESTITIE.

Pentru mai multe detalii sau o eventuala vizionare, nu ezitati sa ma contactati!

Direct Dezvoltator

Zero Comision.

Se vine doar la plata cash!

Pozele sunt cu titlu informativ.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Laurentiu Radu


Telefon: 0737000035

laurentiu.radu@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zoneLaurentiu Radu