Meniu principal
SOS. OLTENITEI – SECT. 4 – GARSONIERA 32 MP – PROIECT NOU! - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    0727.737.225

Sos. Oltenitei – Sect. 4 – Garsoniera 32 mp – Proiect Nou!

ID Oferta: PRI-113321-AP

IMG-20180222-WA0009Avans minim programul PRIMA CASA

1.680 euro
Reper proprietate: Soseaua Oltenitei - Vitan Barzesti
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 5 din P+8
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 32 mp
Preţ apartament: 33.600 euro
Comision economisit: 1.008 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 12 iunie 2018
Numar vizualizari: 568
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura, curte individuala.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Garsoniera marca Olympus Residence, este dedicata strict celor care nu fac niciun rabat la calitate. Asta, deoarece pentru noi calitatea nu reprezintă un lux, ci este un standard. Iar construirea acestui imobil, ca de altfel a intregului complex din care face parte, se bazeaza pe acest concept. Fara niciun alt compromis.

Olympus Residence înseamnă atenție la detalii, finisaje impecabile și încăperi generoase în dimensiuni, pe scurt casa în care fiecare centimetru îți este cu adevărat util.

Trebuie să știi că in garsoniera pe care ți-o propunem singurele reguli de amenajare, culoare, texturi sunt cele pe care le stabilești tu. Noi suntem aici să punem în practică orice idee avangardistă ai avea.

Finisajele vor fi realizate cu materiale de la cele mai bune companii de pe piața de profil (Schindler, Salamander, Romstal, Porotherm, Porta Doors, Maco, Le Grand, Ariston).

Iar pentru că știm cât de important este bugetul tău, îți venim în ajutor și cu oferte de pret, personalizate in functie de avansul pe care il ai.

Informatii suplimentare despre proiect la telefon 0731.510.863.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă

Nu există oferte similare!
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Bogdan Ungureanu


Telefon: 0731.510.863

bogdan.ungureanu@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Garsoniera situata in Popesti Leordeni


30.000 EURO | Supr. utila: 30 mp

Garsoniera Soseaua Oltenitei Prima Casa


33.500 EURO | Supr. utila: 34 mp


Bogdan Ungureanu