Meniu principal
TITAN, AUCHAN, 4 CAMERE CU SUPRAFATA DE 103 MP - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225

Titan, Auchan, 4 camere cu suprafata de 103 mp

ID Oferta: PRI-104988-AP

Proprietate vândută!Avans minim necesar

Reper proprietate: Auchan Titan
Tip tranzacţie: Vanzare
Etajul 2 din P+4
Grupuri sanitare: 2
Terase/balcoane: 2
Suprafaţă utilă: 103 mp
Preţ apartament: 120.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 3.600 euro
Data publicării: 27 aprilie 2017
Număr vizualizări: 826
Apartamentul dispune de următoarele finisaje, utilări si îmbunătăţiri: parchet, gresie, zugraveli lavabile, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Direct de la dezvoltator, va oferim un proiect de lux, intr-o locatie de exceptie. Veti avea parte de un trai modern si confortabil, in apartamentul mult visat. Imobilul este rezultatul imbinarii perfecte dintre un design arhitectural deosebit, o structura de rezistenta la standarde europene si functionalitatea suprafetelor utile, bunul gust si eleganta. Apartamentul are 4 camere, unicat, finisat cu materiale de calitate premium, pentru a satisface si cele mai exigente gusturi. Zona este desavarsita pentru locuit sau pentru inchiriat, stradal, pe Bd. 1 Decembrie 1918, foarte aproape de Auchan Titan, cu imprejurimi curate si linistite, statii RATB la intrare si cu acces facil catre metrou, 7 minute de mers pe jos. Apartamentul dispune de un dormitor matrimonial, de 2 balcoane, 2 bai cu aerisire naturala si se preda „la cheie”, dispunand de: centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet de 8 mm, usi interior Porta Doors, usa metalica la intrare, ferestre tamplarie PVC Salamander 7 camere si geam termopan, calorifere otel, contorizare individuala, instalatii sanitare Romstal, bai utilate complet. Structura de rezistenta este din beton armat si zidariile sunt din caramida Porotherm. Imobilul are regim de inaltime D+P+3E+M, este prevazut cu lift hidraulic, interfon, parcare subterana (contra cost) cu acces securizat si este racordat la toate utilitatile Sectorului 3. Va asteptam la vizionare. Direct dezvoltator. Comision 0% pentru agentie. Pozele au caracter informativ.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


4 camere Brancoveanu


135.000 EURO | Supr. utila: 120 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Premier Pallady


Telefon: 0722.696.105

premier.pallady@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Apartament 2 camere decomandat Berceni


54.200 EURO | Supr. utila: 52 mp

Garsonieră decomandată Piața Sudului


41.400 EURO | Supr. utila: 40 mp

Apartament tip studio Piata Sudului


48.700 EURO | Supr. utila: 47 mp