Meniu principal
TITAN, GARSONIERA SPATIOASA IN PROIECT NOU - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225

Titan, garsoniera spatioasa in proiect nou

ID Oferta: PRI-105226-AP
Avans minim necesar

Zona:
Reper proprietate: Theodor Pallady
Tip tranzacţie: Vanzare
Etajul 4 din P+5
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafaţă utilă: 35 mp
Preţ apartament: 29.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 870 euro
Data publicării: 9 mai 2017
Număr vizualizări: 897
Apartamentul dispune de următoarele finisaje, utilări si îmbunătăţiri: parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Garsoniera, foarte frumoasa si spatioasa, in Cartierul Nou Titan, zona linistita, de case – vile. Garsoniera are o suprafata utila 35 mp si se preda la cheie cu: gresie si faianta de calitate, la alegere, parchet laminat, usi de interior, tamplarie PVC si geam termopan, obiecte sanitare la baie. Structura de rezistenta este din beton armat, compartimentarile sunt din caramida si este izolata termic la exterior. Este contorizata individual, are centrala termica proprie si racorduri la utilitatile sectorului 3. Locul de parcare este disponibil contra cost, la demisol sau suprateran. Comision 0%. Direct dezvoltator! Termen de finalizare martie 2018. Pretul afisat repezinta oferta la plata cash.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Garsoniera-Bulevardul Metalurgiei-Sector 4


23.000 EURO | Supr. utila: 29 mp

Garsoniera Metrou 1 Decembrie 1918


41.000 EURO | Supr. utila: 39 mp

Garsoniera Finalizata Berceni


32.000 EURO | Supr. utila: 38 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Premier Pallady


Telefon: 0722.696.105

premier.pallady@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Apartament 3 camere metrou Dristor


109.500 EURO | Supr. utila: 84 mp