Meniu principal
TITAN, OZANA 3 CAMERE DECOMANDAT, FINALIZAT - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225

Titan, ozana 3 camere decomandat, finalizat

ID Oferta: PRI-111078-AP

E. Ap. 15_38-page-001

Aceasta ofertă nu dispune de fotografii!


Avans minim programul PRIMA CASA

3.550 euro
Reper proprietate: Titan metrou 1 decembrie
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 3 din P+4
Grupuri sanitare: 2
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 82 mp
Preţ vechi: 71.000 euro
Pret nou: 69.900 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 2.130 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 26 februarie 2018
Numar vizualizari: 686
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: strazi amenajate, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Va oferim un apartament modern, 3 camere decomandat, optim compartimentat, la etajul 3 din 4 , al unui imobil nou finalizat . Imobilul dispune de lift, videointerfon si parcari individuale (contra cost), intr-o zona de case – vile, la 15 minute de mers pe jos de statia de metroul 1 Decembrie . 
Apartamentul se preda la cheie, cu posibilitatea personalizarii lui dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de finisaje: gresie, faianta, parchet si usi de interior. Structura de rezistenta este din beton armat, iar compartimentarile sunt din caramida atit la interior cit si la exterior, apartamentul se preda cu centrala proprie de apartament si complet contorizat : gaze, curent , apa. De asemenea, imobilul este placat la exterior cu polistiren de 10 cm pentru un plus de confort termic. Pentru alte detalii si vizionari ne puteti contacta la O724548O4O Dorian. Acceptam credit.
Comision 0%.
Imaginile au caracter orientativ.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


3 cam metrou


53.500 EURO | Supr. utila: 74 mp

Apartament 3 camere, Metrou Berceni 50 metri


41.500 EURO | Supr. utila: 60 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Dorian Lacatus


Telefon: 0724.548.040

dorian.lacatus@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj