Meniu principal

Vanzare apartament 3 camere de vacanta Sinaia

ID Oferta: PRI-109844-AP
Avans minim programul PRIMA CASA

2.435 euro
Tip imobil:
Zona:
Reper proprietate: Sinaia, Valea Prahovei
Tip tranzactie: Vanzare
Etajul 1 din P+10
Grupuri sanitare: 2
Terase/balcoane: 1
Suprafata utila: 74 mp
Preţ apartament: 48.700 euro
Comision economisit: 1.461 euro
Descarca oferta in format PDF
[af_tf_form]
Data publicarii: 20 decembrie 2017
Numar vizualizari: 412
Apartamentul dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Vanzare apartament 3 camere de vacanta Sinaia

Un astfel de apartament, cu o vedere impresionanta catre munte, este visul oricarei familii, mai ales daca-ti place sa-ti petreci serile in tihna cu cei dragi. Proprietatea iti ofera fix aceasta oportunitate, permitandu-ti, in acelasi timp, sa te bucuri de momente unice in timp ce admirati apusul la poalele muntilor, chiar de pe terasa apartamentului vostru.

Iata de ce un apartament in Olympus Residence Sinaia reprezinta un cumul de avantaje pentru tine si familie: amplasare strategica, arhitectura complexului spectaculoasa, servicii la indemana, finisaje si culori inspirate din natura, compartimentari optime si spatii vitrate imense pentru o vedere impresionanta spre munte, indiferent de apartamentul pentru care optezi.

Acest apartament cu trei camere se preda finisat „la cheie” si bransat la toate utilitatile orasului. Utilitatile sunt contorizate separat.

Te-asteptam la vizionare!

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Apartament 3 camere Aparatorii Patriei!


51.000 EURO | Supr. utila: 55 mp

Apartament 3 camere Metrou Dimitrie Leonida


60.000 EURO | Supr. utila: 71 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Alexandra Gheorghe


Telefon: 0733.501.453

alexandra.gheorghe@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zoneAlexandra Gheorghe