Meniu principal
VANZARE GARSONIERA DECOMANDATA SINAIA - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225

Vanzare garsoniera decomandata Sinaia

ID Oferta: PRI-109837-AP
Avans minim necesar

euro
Zona:
Reper proprietate: Sinaia, Valea Prahovei
Tip tranzacţie: Vanzare
Etajul 1 din P+10
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafaţă utilă: 56 mp
Preţ apartament: 37.200 euro
Comision economisit: 1.116 euro
Data publicării: 20 decembrie 2017
Număr vizualizări: 63
Apartamentul dispune de următoarele finisaje, utilări si îmbunătăţiri: imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Vanzare garsoniera decomandata Sinaia

Stii momentele acelea cand te intorci din vacante si cauti sa inghesui in toate colturile posibile toate suvenirele pe care ti le-ai achizitionat? Iata ce-ti propunem noi: o prima casa de vacanta, in cel mai pitoresc loc din tara, Sinaia, cu o compartimentare optimizata astfel incat sa-ti permita sa pastrezi, pe langa lucrurile si obiectele de care ai nevoie, si orice suvenir iti face placere. Pentru ca acum iti punem la dispozitie o garsoniera spatioasa de peste 56 de metri patrati, pe care am construit-o plecand de la ideea ca fiecare metru patrat trebuie sa fie cu adevarat util.

Finisajele si dotarile sunt din partea casei si le poti combina asa cum vrei tu pentru ca, in casa ta, tu esti cel care dicteaza tonul.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


garsoniera sector 4 Cultural


28.000 EURO | Supr. utila: 31 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Alexandra Gheorghe


Telefon: 0733.501.453

alexandra.gheorghe@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone