Meniu principal
VANZARE GARSONIERA VALEA PRAHOVEI - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    Call center: 0727.737.225

Vanzare garsoniera Valea Prahovei

ID Oferta: PRI-108054-AP
Avans minim necesar

1.950 euro
Zona:
Reper proprietate: Sinaia
Tip tranzacţie: Vanzare
Etajul 2 din P+10
Grupuri sanitare: 1
Terase/balcoane: 1
Suprafaţă utilă: 56 mp
Preţ apartament: 39.000 euro
T.V.A. 5% inclus
Comision economisit: 1.170 euro
Data publicării: 25 octombrie 2017
Număr vizualizări: 118
Apartamentul dispune de următoarele finisaje, utilări si îmbunătăţiri: imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, iluminat exterior, contorizare apa, contorizare caldura.
Imobilele se pot personaliza cu finisaje interioare, dupa gustul si nevoile fiecaruia, in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru.

Vanzare garsoniera Valea Prahovei

Punctul forte al acestei garsoniere este, fara niciun dubiu, pretul de achizitie. Daca raportam acest pret la spatiul de locuit, exprimat in metri patrati, la zona in care se afla garsoniera, la finisajele de lux de care va beneficia, dar si la multiplele posibilitati pe care ti le punem la dispozitie, sistemul condohotel fiind una dintre ele, iti poti da seama lejer ca detinerea unei astfel de proprietati reprezinta o investititie mai mult decat profitabila pentru tine.

Garsoniera se afla in cel mai mare complex rezidential de pe Valea Prahovei, locatarii acestui complex beneficiind si de un centru de agrement, desfasurat pe doua niveluri care adaposteste un restaurant, un centru spa, o sala de fitness, bowling etc.

Te-asteptam sa ne faci o vizita.

 

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare din zonă


Garsoniera 10 min metrou, Pallady


37.700 EURO | Supr. utila: 38 mp
Birou de vânzări
Direct de la Dezvoltator
Ofertă prezentată de:

Alexandra Gheorghe


Telefon: 0733.501.453

alexandra.gheorghe@zonadesud.ro

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Oferte similare din alte zone


Apartament 2 camere decomandat Berceni


54.200 EURO | Supr. utila: 52 mp

Garsonieră decomandată Piața Sudului


41.400 EURO | Supr. utila: 40 mp

Apartament tip studio Piata Sudului


48.700 EURO | Supr. utila: 47 mp