Meniu principal
SOSEAUA OLTENITEI VILA P+2 ZONA EXCLUSIVISTA - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    0727.737.225

Soseaua Oltenitei Vila P+2 zona exclusivista

ID Oferta: PRI-107282-CV

Tip imobil:
Reper proprietate: Soseaua Oltenitei
Tip tranzactie: Vanzare
Regim inaltime: P + 1 + 2 + Pod
Grupuri sanitare: 3
Terase/balcoane: 2
Suprafata utila: 120 mp
Preţ: 120.000 EURO
Data publicarii: 10 octombrie 2017
Numar vizualizari: 773
Vila dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: interior in stare foarte buna, imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, usa metalica, administrare, iluminat exterior, contorizare apa, curte individuala.

Vila cu 5 camere propusa la vanzare este situata la aproximativ 2 minute de statia RATB si face parte dintr-un complex de doua duplexuri cu un regim de inaltime P + 2 etaje.

Vila are o suprafata utila de 120 mp + 40 mp terase si este structurata astfel: la parter – living de cu iesire in curtea din spate, bucatarie open-space si un grup sanitar de serviciu, la etajul 1 avem: bai, 3 dormitoare foarte spatioase dintre care doua au balcon propriu si dispune de o terasa superba iar la etajul 2 avem un dormitor foarte spatios cu dressing, baie si o terasa superba de aproximativ 30 mp + un pod de depozitare .

Locuinta este contorizata individual, bransata la utilitatile orasului si se vinde complet finisata printre care enumeram: tamplarie PVC cu geam termopan, centrala termica proprie prin condensatie, calorifere, gresie, faianta, parchet (Menatwork), usi de interior de calitate superioara, obiecte sanitare in bai, curte amenajata si delimitata precum si 2 locuri de parcare in fata locuintei.

Structura cladirii este de calitate superioara, pe cadre de beton, rezistente la cutremur de pana la 8.5 grade pe scara Richter, compartimentare caramidata Porotherm, placa de beton peste etajul 1 precum si scara fixa de beton pana pe terasa.

Accesul catre ansamblu se face in conditii civilizate, indiferent de anotimp deoarece amplasamentul ales, este unul excelent, aflat intr-o zona (Sos. Oltenitei la intrare in Popesti Leordeni) care dispune de infrastructura completa si drumuri asfaltate si acces rapid la mijloace de transport in comun sau puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, parc pentru copii, magazine si centre comerciale.

Vila se preda complet finisata !

Pretul este de 120.000 euro!

COMISION 0%

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Oferte similare


Vila P + 1 + M – 5 camere – Sos. Oltenitei


124.000 EURO | Supr. utila: 120 mp

Duplex P + 1 + M – Sos. Oltenitei


103.000 EURO | Supr. utila: 110 mp
Ofertă prezentată de:

Call Center Premier


Telefon: 0727.737.225

vanzari@premierimobiliare.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Va mai poate interesa

0727 737 225