Meniu principal
VILA INDIVIDUALA POPESTI-LEORDENI - Oferte imobiliare in Bucuresti direct de la dezvoltator: Vanzari apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi   Harta site  |    Newsletter  |    0727.737.225

Vila Individuala Popesti-Leordeni

ID Oferta: PRI-107306-CV

Tip imobil:
Reper proprietate: Popesti - Leordeni centru
Tip tranzactie: Vanzare
Regim inaltime: P + 1 + M
Grupuri sanitare: 2
Terase/balcoane: 2
Suprafata utila: 120 mp
Preţ: 105.000 EURO
Data publicarii: 10 octombrie 2017
Numar vizualizari: 837
Vila dispune de urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri: strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, parchet, gresie, zugraveli lavabile, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, iluminat exterior, contorizare apa, curte individuala.

Va oferim spre vanzare o vila cu o arhitectura moderna, facand parte dintr-un complex nou de vile individuale ce incanta cu forma lor dar si cu mixul culorilor alese.

Locatia este aerisita cu acces facil catre RATB si catre zona comerciala a orasului Popesti-Leordeni, situata la 5 minute distanta, acestea fiind cateva dintre atuurile pe care zona le ofera.

Regimul de inaltime al imobilului este P+1+Mansarda, avand o suprafata utila de 150 mp, o curte generoasa de 185 mp, un pod de 40 mp si doua locuri de parcare.

Locuinta dispune la parter de un living amplu, bucatarie mare, o baie complet utilata, un hol si 2 terase. La etaj se regasesc 3 dormitoare, o baie mare, un hol si o logie. Podul este open space si se poate amenaja la cererea clientului.

Vila se preda la cheie, complet finisata si dispune de gresie si faianta import, parchet laminat, usa metalica antiefractie la intrare, obiecte sanitare in bai, calorifere din otel, centrala termica 24 kw, tamplarie pvc cu geam termopan si usi interioare din lemn.

Proprietatea se incadreaza in cea mai buna clasa energetica, atat datorita instalatiilor de buna calitate, centralei termice, tamplariei exterioare cat si prin faptul ca exteriorul este anvelopat cu polistiren.

SISTEMUL CONSTRUCTIV:

caramida Porotherm 25 cm (exterior) / 11.5 cm (interior);
structura pe cadre (stalpi + grinzi) din beton armat;
sape + tencuieli mecanizate;
placa de beton turnata peste etajul 1;
izolata cu polistiren de 10 cm la exterior;
acoperişul este tip şarpantă pe structură de lemn.
Utilitati: Enel, Distrigaz, apa Blue Aqua, canalizare gravitationala.

Aceasta locuinta este cea mai buna alegere daca va doriti o casa intima, spatioasa, deosebita din punct de vedere estetic, cu un excelent raport calitate pret, care sa ofere familiei dumneavoastra tot confortul unei locuinte noi.

Pentru achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa / imobiliar / ipotecar, primiti asistenta GRATUIT la realizarea dosarului bancar.Ofertă prezentată de:

Call Center Premier


Telefon: 0727.737.225

vanzari@premierimobiliare.roFormular rezervare

Numele (obligatoriu)

Numar telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Va mai poate interesa

0727 737 225