1. Blog

Blog Premier

Idei pentru a avea un loc spatios de joaca in propria sufragerie

Idei pentru a avea un loc spatios de joaca in propria sufragerie

17 august 2018

Este usor sa amenajati o camera de zi, dar mai greu este sa o transformati intr-una confortabila si spatioasa pentru familia dumneavoastra. Inainte de a incepe orice amenajare, este necesar sa analizati putin cum vreti sa fie folosit spatiul.

Cand intrati intr-un apartament, camera de zi este prima camera pe care o vizitati, de aceea trebuie sa acordati foarte mare atentie in amenajarea acesteia.

In calitate de parinti, ne luptam adesea cu dorinta de a avea o sufragerie functionala si practica pentru familiile noastre. Nu este imposibil, daca tineti cont de cateva aspecte.

Utilizati culori calme pentru a contura o atmosfera placuta si relaxata si achizitionati un covor lung si pufos, pentru confortul celor mici. Trucul este de a acorda atentie echilibrarii schemei de culori si pastrarii tuturor in proportie egala.

Sufrageria este locul perfect pentru interactiunea familiala. Pentru a avea o camera organizata este important sa aveti o zona de relaxare pentru dumneavoastra, separata de zona unde se joaca copii.

O sufragerie open – space va permite sa beneficiati de spatiu suficient pentru o amenajare pe gustul vostru.

Lumina naturala

Este important si sanatos pentru copiii dumeavoastra sa aveti geamuri mari la sufragerie pentru a profita la maxim de lumina naturala. Folosirea luminii naturale este o modalitate excelenta de a mentine o camera vibranta, plina de viata si chiar poate ajuta un spatiu sa para mai mare decat este in realitate.

Folositi culori vesele

Nu trebuie sa va pictati sufrageria in diferite culori indraznete, ci doar sa va folositi de cateva obiecte pentru decor. De exemplu, un scaun galben pictat sau un puf portocaliu aduce un strop de culoare in zona pentru copii si ii ajuta sa nu se plictiseasca repede de incapere.

Jaluzelele si perdelele blindate neutru dau impresia unei sufragerii primitoare si cu o atmosfera de bucurie pe tot parcursul anului.

Fiti inteligenti in alegerea mobilei

Beneficiul unei sufragerii mari este ca toata lumea poate petrece timpul impreuna fara sa se aglomereze. Mobilierul nu trebuie sa umple intregul spatiu, pentru un aspect mai liber. Este important sa existe suficient loc pentru jucariile copiilor.

O camera de zi confortabila combina mobilierul modern si traditional pentru a crea un spatiu prietenos cu familia. O masa din lemn masiv este completata de scaune albe moderne, in timp ce o oglinda mare de perete da impresia de alungire a spatiului.

Alegeti o canapea in forma de L

Utilizati o canapea de colt pentru a dispune de cat mai mult spatiu in sufrageria dumneavoastra. Creati un paradis confortabil si puteti opta pentru o masa de cafea, in spatiul gol ramas in fata canapelei.

In timp ce copii au locul lor de joaca, dumneavoastra va puteti savura cafeaua la emisiunea preferata. Sau puteti sa adaugati cateva scaune pentru copii pentru a le permite sa se cultive sau sa lucreze la temele lor la aceeasi masa, in timp ce sunt cu restul familiei.

Cutii de depozitare

Cutiile de depozitare functioneaza atat de bine atunci cand camera de zi se dubleaza ca zona de joaca pentru copii. Cutiile pot detine carti, puzzle-uri, boardgames sau papusi. Cutiile pot fi ascunse dupa canapea, sau puse in dulapuri.

Aceste cutii de depozitare sunt inteligente si atragatoare, si atata timp cat continutul nu se imprastie, camera de zi va arata ordonata.

Nici un comentariu inca!

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.